VIDEO Un severinean de 19 ani a impresionat cu vocea la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Vasilescu (19 de ani) a făcut spectacol la ediţia de aseară a show-ului „Românii au talent“. Tânărul care trăieşte în Severin, la familia care l-a adoptat, a impresionat juriul şi publicul, calificându-se în etapa următoare.  

Înainte să intre pe scenă la preselecţia din Timişoara, Marian a fost interpelat de Smiley şi Pavel Bartoş, care l-au întrebat curioşi de unde vine, pentru că nu parea a fi român.

VEZI VIDEO DE LA „ROMÂNII AU TALENT“

Tânărul a mărturisit că mama sa este româncă din Banat, iar tatăl este de origine arabă, însă el locuieşte în Drobeta Turnu-Severin, la familia care l-a adoptat. Întrebat dacă ar vrea să îşi cunoască părinţii naturali, tânărul a spus că nu.


CITESTE SI:

VIDEO Rebeca Neacşu, minunea de fată cu voce de înger, care a impresionat juriul de la „Românii au talent"

Povestea micuţei Carina Cosma, eleva din Deva care a primit trei de "DA" mari, mari la show-ul "Românii au talent" VIDEO

Mehedinţeanul a interpretat melodia „Use somebody“ a trupei Kings of Leon. Acesta a primit numai răspunsuri pozitive din partea celor trei membri ai juriului, vizibil mulţumit de prestaţie fiind chiar şi exigentul Mihai Petre. „Pentru că cred în talentul tău, răspunsul este da“, i-a spus Andra tânărului, atunci când a venit rândul ei să dea un pronostic.

Tânărul care a studiat la Liceul de Muzică şi Arte Plastice din Drobeta Turnu Severin a smuls aplauze din partea publicului, în timpul prestaţiei, dar şi după.

Acultă o melodie interpretată de Marian Vasilescu în 2009, la un bal al bobocilor:

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite