Bănățeni în semifinala „Românii au talent”: electronistul-dansator Robo, magicianul Lorenzo şi duoul acrobatic AcroMystic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banatul a ajuns vineri seară pe scena competiţiei „Românii au talent" cu trei momente spectaculoase: un dans semnat de Robo, un număr de magie prezentat de Lorenzo Stancu şi unul de acrobaţie, pregătit de Alina şi Bogdan de la AcroMystic.

Cristian Novac, zis „Robo", este una din vedetele propuse de Timişoara pentru show-ul „Românii au talent". Bănăţeanul a demonstrat ce înseamnă pasiunea şi talent cu trupa Dance Fiction Creew.

Cristian Novac susţine că face dans din pasiune şi nu s-a gândit niciodată că va ajunge să fie urmărit cu sufletul la gură de milioane de telespectatori. Bănăţeanul visează să deschidă o şcoală de streetdance, dar până atunci predă ore de dans gratuit pentru toţi cei interesaţi. „Sunt mulţi cei care trăiesc din dans, iar eu cred că nu ai nevoie de maşini scumpe sau vile să poţi să supravieţuieşti, atâta vreme cât faci ceva din pasiune", a afirmat „Robo".

Showul "Românii au talent", de la Pro TV a fost pentru dansatorii de la Dance Fiction Creew o experienţă interesantă. "Robo" a trebuit să renunţe la doi dintre prietenii din trupă pentru a putea merge mai departe. Deşi i-a fost greu, a făcut acest compromis şi a continuat competiţia în trei, alături de "Paco" şi "Sony". "Când Mihai Petre mi-a spus că ar trebui să renunţ la ei, a fost extrem de dificil pentru că eu nu vroiam să  rănesc pe nimeni. Înainte de spectacol aveam ceva emoţii, făceam pariuri de câţi de DA sau NU o să primim ca să destindem atmosfera. Când am ajuns pe scenă şi am văzut juriul cum se uită la noi, mi-am dat seama că suntem în faţa unor persoane care pot aprecia corect ceea ce facem", a afrmat dansatorul.

Timişoreanul Lorenzo-Cristian Stancu a demonstrat că e un maestru al iluziilor şi a cucerit juriul competiţiei „Românii au talent". Timişoreanul de 31 de ani iubeşte scena de când se ştie. Potrivit blogului său, Lorenzo-Cristian a învăţat să danseze în copilărie, sub îndrumarea unchiului său, şi a participat la o serie de spectacole destinate celor mici.

La 18 ani, a primit propunerea de a dansa în cluburi de noapte şi nu a trecut mult timp până când tânărul timişorean şi-a înfiinţat propria trupă de striptease masculin, alături de care a fost în centrul atenţiei la numeroase petreceri private din capitala Banatului. Dornic să se afirme şi peste hotare, Lorenzo-Cristian a ajuns în cluburile din Spania. A dansat în show-uri destinate doamnelor şi nu a ratat niciuna din petrecerile importante din Ibiza.

„Când eram mic, îmi doream să devin legionar (soldat plătit), mai târziu am vrut cântăreţ.. nu a fost să fie, pentru că îmi lipsea chemarea/talentul.. şi aşa am devenit ceea ce trebuia sa devin", scrie Lorenzo-Cristian pe blogul său.

Duo-ul de acrobati AcroMistyc este format din Spineanu Bogdan Marius, de 38 ani, si Neagoe Ioana Alina, de 26 de ani.

„Am venit la Românii au talent din mai multe motive. Primul ar fi că noi credem în talentul nostru, am venit pentru că este o mare provocare să participam la un astfel de concurs, pentru că avem şansa să întâlnim oameni minunaţi, cu talente extraordinare, oameni cu care împărţim acelaşi vis... De asemenea, ideea de a participa la o competiţie ne creşte adrenalina şi ne face să muncim de două ori mai mult pentru a nu dezamăgi.Sincer, nu ne-am gândit ce am face cu banii în cazul în care am câştiga. Probabil am face o scoala de acrobaţi, acesta fiind visul amândoura", au declarat cei doi pentru protv.ro.

CITEŞTE ŞI:

Rebeca Neacşu merge în finala „Românii au talent"! Minunea de copil a impresionat întreaga ţară cu vocea sa puternică

Botoşaniul are doi finalişti la "Românii au talent"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite