Fabrica de frumuseţe din judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Beatrix Hack, Miss Universitas
Beatrix Hack, Miss Universitas

Această zonă a ţării a „livrat“ fete care au reprezentat România la concursuri de miss. Miss Princess of the World, Miss Universitas, Miss Bikini Queen of the Year şi Miss Tourism Romania sunt titlurile obţinute de frumoasele mureşence.

Cea mai importantă performanţă mureşeană înregistrată la un concurs internaţional de frumuseţe, în 2010, îi aparţine Adelei Bocskor. Ea a fost desemnată „Miss Bikini Queen of the Year International 2010", în cadrul competiţiei „Miss Tourism Queen of the Year International 2010", care a avut loc în toamna acestui an, în China.

Citiţi şi:

Amelia Toth, sefa de la Ami Art: „Fetele mele nu sunt prostituate”

EXCLUSIV STENOGRAME Cum ajungi din manechin de succes prostituată de lux

Fotomodele din Oradea transformate în fete de consum, pe site-ul bordelulului de lux Babylon din Viena

Miss România este acuzată că are operaţii estetice de la 16 ani

Adela are 23 de ani, 1,74 metri, dimensiuni perfecte (90-60-90) şi este sales manager în cadrul unei reprezentanţe auto din Târgu-Mureş.

„Onoarea de a reprezenta România într-un concurs de asemenea prestigiu şi reuşita de a aduce în ţară unul dintre titlurile acordate au făcut ca această experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine. Am avut şansa să cunosc foarte mulţi oameni, din diferite ţări, am vizitat locuri turistice şi istorice extraordinare din China, am cunoscut un alt mod de viaţă, o altă lume şi o altă civilizaţie. Mă bucur enorm că am avut curajul să-mi încerc şansele când m-am înscris, online, pentru selecţia naţională, deoarece acum multe dintre lucrurile la care doar visam au devenit realitate, iar altele sunt pe cale să se realizeze", a declarat Bocskor.

Miss Universitas

Adela Bocskor (dreapta), Miss Bikini Queen of the Year International 2010

Miss Universitas, concursul care desemnează, anual, cea mai frumoasă studentă din ţară, a fost câştigat, în 2010, tot de o mureşeancă. Beatrix Hack este studentă în anul al II-lea la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi, totodată, sub contract cu Agenţia Malio.

Beatrix Hack (1,75 metri, 52  de kilograme, dimensiunile 85-60-90) a mai obţinut, tot în acest an, locul al doilea la concursul Miss Tourism Romania. Tradiţia fetelor frumoase din Târgu-Mureş e subliniată de faptul că, în 2009, concursul Miss Universitas a fost câştigat tot de o mureşeancă, Andra Magheran.

Viitorul sună bine

Adela Bocskor (dreapta), Miss Bikini Queen of the Year International 2010

Andra Magheran, Miss Princess of the World România 

Totuşi, cel mai important titlu al său este cel obţinut în vara acestui an, când Andra a devenit „Miss Princess of the World Romania", care s-a desfăşurat chiar la Târgu-Mureş. Studentă în anul al II-lea la Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Petru Maior", Andra a practicat dansul sportiv şi face parte din trupa de dans Baby Girls. Ea a reprezentat România la gala finală de la Praga, câştigată de o tânără din Lituania.

După ce în 2009 Alina Sărmăşan a câştigat finala concursului Miss „f" Romania, organizat de Fashion TV, şi după ce 2010 a adus succese la concursuri de frumuseţe, oraşul Târgu-Mureş nu şi-a epuizat resursele. „Regina oraşului" a fost desemnată Codruţa Codarcea (18 ani), elevă la Colegiul Economic Transilvania.

"Multe dintre lucrurile la care doar visam au devenit realitate, iar altele sunt pe cale să se realizeze."

Adela Bocskor
Miss Bikini Queen of the Year International 2010

Andra Magheran, Miss Princess of the World România
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite