CONTROVERSE Miss România, timişoreanca Sandra Bachici, este acuzată că are operaţii estetice de la 16 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca de 17 ani care a reuşit să impresioneze o ţară întreagă prin frumuseţea ei, ba chiar a câştigat titlul de "Miss România" în timp ce avea o ruptură de ligament, a născut controverse prin frumuseţea ei. Gurile rele spun că tânăra are numeroase operaţii estetice, astfel că titlul ar trebui să îi fie retras.

În timp ce frumoasa timişoreancă îşi face în prezent planuri pentru a reprezenta cât mai bine oraşul natal şi România la finala concursului de frumuseţe, pe o serie de site-uri au apărut întrebari privind cât de naturală ar fi Sandra Bachici. Controversele au fost alimentate şi de faptul că unul dintre membrii juriului, Cătălin Botezatu, ar fi recunoscut că o ştie de mai multă vreme pe tânără, acesta chiar fiind plecată peste graniţă cu el la o serie de defilări. În plus, între cei doi există şi o relaţie de prietenie.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU FRUMOASA CÂŞTIGĂTOARE

Numeroase comentarii postate în urma ştirii că tânăra e noua Miss România spun că tânăra ar fi suferit o serie de operaţii estetice. "Nu este niciun adevăr în operaţiile estetice ce au fost speculate. Sunt naturală. Bisturiul nu s-a atins de mine. Cred că am câştigat premiul pentru că locul este pe podium, iar juriul a ştiu asta", a spus Sandra Bachici pe unul dintre conturile ei personal de socializare.

O timişoreancă de 17 ani poate deveni imaginea României în lume:„iubesc şampania şi iahturile"

Sandra Bachici

Fără să fie interesată de speculaţiile şi răutăţile gurilor rele, timişoreanca are în prezent alte priorităţi. Vrea să se facă bine cât mai repede, în prezent ea având piciorul în ghips în urma rupturii de ligamente.

Sandra Bachici
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite