O timişoreancă de 17 ani poate deveni imaginea României în lume:„iubesc şampania şi iahturile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă încă este elevă la liceu, Sandra Bachici e noua Miss România şi va reprezenta ţara noastră într-o competiţie internaţională. Tânăra vrea să promoveze imaginea Timişoarei şi a României până în China. Cea mai bună prietenă a fetei este Bianca Drăguşanu, iar Michael Bolton îi este confident.

Sandra Bachici este timişoreanca ce poată să le ţină piept şi moldovencelor atunci când vine vorba de frumuseţe. Tânăra a reuşit performanţa de a fi aleasă Miss World FTV 2010. Pe lângă coroană, timişoreanca a mai câştigat şi un autoturism Nissan Qashqai.Sandra Bachici a fost însoţită la concurs de mama ei, care a a susţinut-o, din spatele scenei, cu mari emoţii, pe toată durata evenimentului. Timişoreanca a cochetat cu modellingul, prima ei prezentare fiind în vara acestui an la Fashion Tv Summer Festival. Ea ar dori ca în viitor să urmeze cursurile Facultăţii de Ştiinţe Politice.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU FRUMOASA TÂNĂRĂ

Sandra Bachici

Pe lângă partea de modă, concursul mondial reprezintă şi o excelenţă şansă de promovare a României, astfel că tânăra îşi propune să reprezinte cu succes brandul ţării noastre până în China.

Sandra Bachici

"Iubesc şampania şi yacht-urile, dar nu sunt piţi. Am apucat să văd Europa dintr-un colţ în altul şi chiar am avut şansa să stau în preajma unor vedete mari şi a unor manechine de top. România merită să fie cunoscută în toată lumea", a spus Sandra Bachici.

Eleva Liceului "Jean Louis Calderon" a avut ocazia să îl cunoască pe Michael Bolton, care i-a devenit confident. În plus, timişoreanca recunoaşte că Bianca Drăguşanu şi Cătălin Botezatu fac parte din cercul ei de prieteni.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite