DJ-iţe topless, noua modă la platane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Importată din străinătate, ideea de a anima atmosfera în cluburi mixând fără sutien a prins foarte bine şi în România. Cea care a lansat trendul în cluburile bucureştene a fost Mihaela Ifrim, alias DJ Miki Love, iar imediat a urmat-o craioveanca Daniela Neacşu, cunoscută ca DJ Harra.

Citiţi şi:

Scandal și replici tăioase între designerul de bijutetii Adrian Haiduc și Dj Harra

Frumoasa DJ Harra va purta un inel cu diamant în valoare de 8.000 de dolari

Să pui muzică la platane e o artă, ar spune unii. Să mixezi topless la platane este şi mai şi. DJ Miki Love şi-a făcut debutul în această meserie pe 14 februarie 2007, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, când a mixat într-un club din Regie. După mai bine de jumătate de an în care a dansat ca animatoare în club, DJ Miki Love (26 de ani) a prins un tren important: un tabloid i-a propus să-şi arate sânii la platane.

„Cred că lucrurile şi-au urmat cursul firesc, deşi nu m-am gândit niciodată că o să fac asta. Aveam un prieten DJ la un moment dat şi am stat pe lângă el ca să învăţ. Însă nu prea mă lua în seamă, mai ales că în lumea DJ-ilor sunt numai bărbaţi", povesteşte Mihaela, absolventă a Facultăţii de Relaţii Internaţionale. Acum ea este DJ cu licenţă internaţională şi mixează nu numai în România, ci şi în Italia sau Rusia.

Fizica mecanică faţă-n faţă cu sânii

„După ce m-am lansat, m-am înscris la Şcoala de DJ, unde am studiat, timp de trei luni tot felul de materii, de la Istoria muzicii şi Genurile muzicale până la Fizică mecanică şi Elemente de marketing", spune Mihaela. „Pot pune muzică oriunde în afară. Am fost invitată la Chişinău, o să am câteva concerte şi în Italia şi am mai avut şi nişte propuneri din Indonezia, pe care însă nu am putut să le onorez", adaugă tânăra.

Pe lângă muzica la platane în sânii goi, Mihaela şi-a lansat şi propriile melodii, care deja au intrat în topurile radiourilor din afară. Primul single-ul lansat în noiembrie 2009, „Black Cat", s-a bucurat de succes în ţări ca Belgia, Olanda, Bulgaria, Marea Britanie sau Franţa. „În luna decembrie am scos pe piaţă cea de-a două piesă a mea, «I Want To Be a DJ»", mai spune Miki.

A devenit obişnuinţă

În România, DJ-iţa are concerte peste tot şi spune că se câştigă bine. „E o meserie bănoasă în momentul în care îţi faci un nume, dar trebuie să investeşti foarte mult în promovare. Pe mine nu mă susţine nimeni, suntem doar eu şi prietenul meu. Pot spune că am ajuns să câştig destul de bine, însă nu am făcut asta pentru bani", argumentează ea. Cu bărbaţii care nu se pot uita decât la ea s-a obişnuit de mult. „Nu mai e o surpriză că se uită ori că fac poze. Acum a devenit ceva obişnuit", mai spune DJ-iţa.

Să pună muzică în sânii goi nu e un lucru greu nici pentru DJ Harra, un nume mai des mediatizat în tabloide decât cel al colegei sale. Craioveanca DJ Harra (Daniela Neacşu) spune că ideea de a mixa fără sutien i-a venit de la mai experimentatele DJ-iţe din străinătate, deşi DJ Miki Love susţine că ea a dat tonul în materie. Însă şi una, şi cealaltă spun că e loc destul pentru toată lumea.

DJ Harra şi-a făcut lansarea topless la un an după DJ Miki Love, deşi a mixat şi înainte în cluburi. Acum ea are concerte nu numai în Bucureşti, ci şi în Belgia, Austria şi Germania. „Am foarte mulţi prieteni DJ şi, fiind un om al cluburilor, a fost inevitabil să nu fac asta", spune tânăra.

"Nu mai e o surpriză că bărbaţii se uită şi că fac poze. Acum a devenit ceva obişnuit.''

Mihaela Ifrim
DJ Miki Love

"Am foarte mulţi prieteni DJ şi, fiind un om al cluburilor, a fost inevitabil să nu fac asta.''

Daniela Neacşu
DJ Harra

Rusoaicele, cele mai sexy

Una dintre ţările recunoscute pentru frumuseţile sale este Rusia, stat în care se află una dintre cele mai mari agenţii de DJ-iţe topless din lume. Câteva dintre numele care fac furori sunt DJ Elisabeth (o fostă dansatoare, cotată ca fiind una dintre cele mai bune DJ-iţe din Rusia), DJ Mari Ferrari (foto), considerată una dintre cele mai frumoase, şi DJ Ellis Sexton, care a debutat în urmă cu şapte ani în cluburile din Sankt Petersburg

DJ-iţă Niki Belucci

image

O altă DJ-iţă celebră este Niki Belucci din Ungaria, o fostă actriţă de filme pentru adulţi. Ea mixează electro house în cluburile din toată lumea. DJ Ellis Sexton şi Niki Belucci au susţinut câteva show-uri şi în cluburi din România.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite