Frumoasa DJ Harra va purta un inel cu diamant în valoare de 8.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniela Neacșu, cunoscută cu numele de scenă, DJ Harra, va avea ocazia să poarte primul inel cu diamant ieșit din mâinile marelui designer de bijuterii, timișoreanul Adrian Haiduc.

Creația costă 8.000 de dolari și va fi făcută la comanda unui mare om de afaceri bucureștean. “Un om de afaceri din București, Mihai, a apelat la serviciile mele. Nu văd nimic greșit în a cuceri o vedetă internațională precum DJ Harra în acest mod. Inelul pe care i-l voi face Danielei Neacșu are un cumul al diamantelor de2 karate precum și o perlă de culoare albă. Costul inelului este de 8.000de dolari”, a declarat Adrian Haiduc. 

Acesta mai spune că nu e prima oară când lucrează pentru DJ Harra. Cățelul divei, pe nume Kenzo, poartă de asemenea o marcă semnată Adrian Haiduc.  “Cu toate că Daniela este o persoană foarte strictă și exigentă sunt convins că inelul o va satisface deplin”, a adăugat Haiduc. 

Potrivit designerului, Mihai, omul de afaceri din capitală i-a trimis un mail prin care l-a rugat să-i creeze acest inel, pentru a o cuceri pe frumoasa DJ Harra. “Sunt surprinsă în mod plăcut de gestul pe care vrea să-l facă Mihai. Faptul că a ales un designeri atat de talentat precum Haiduc, îi scoate în evidență bunul gust. Cu toate că între mine și Mihai nu există nicio relație amoroasă, el păstrează tradiția veche și face curte în mod elegant unei fete. Sunt convinsă că Haiduc va crea o bijuterie minunata care ar putea satisface și cele mai exigente pretentii”, e de părere Daniela Neacșu.

Adrian Haiduc spune că s-a apucat deja de inel iar materialul va fi aur alb de 18 k. “Este prima oară când lucrez cu diamante. M-am apucat deja de el iar totul depinde când va fi gata montura, căci aplicația va dura o zi”, a adăugat designerul.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite