Scandal și replici tăioase între designerul de bijutetii Adrian Haiduc și Dj Harra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma acuzelor pe care Dj Harra le-a adus designerului de bijuterii, Adrian Haiduc, cum că acesta și-ar face publicitate pe spatele ei, timișoreanul a ținut să posteze pe blogul personal câteva replice cu privire la acest scandal.

După ce a observat scandalurile în care DJ Harra e implicată în ultima vreme, Haiduc a atacat-o pe brunetă, acuzând-o de ipocrizie și sugerându-i să recunoască aventura pe care a avut-o cu stilistul Mihnea Marinas.

Cum Harra s-a simțit deranjată de atitudinea designerului, dar și de faptul că, în opinia ei, s-a aruncat în scandal doar pentru a se promova, sexy DJ-ita nu s-a sfiit să îi dea acestuia o replică tăioasa,  prin intermediul eMulte.ro:

“Se bagă și el ca musca-n fundul calului. Să-și facă reclamă pe spatele cui vrea el, nu pe spatele meu. Pentru mine, Haiduc e un nimeni, un coate-goale demn de milă”, a continuat, pe nerasuflate Dana Neacsu.

Răspunsul nu a întârziat să apară

“Am rămas stupefiat să văd acum trei minute declarația Danielei Neacșu, alias Dj Harra. Întâi de toate vreau să știți că încă de demult am evitat să mă bag în acest scandal, lucru ce reiese din articolul publicat de site-ul emulte.ro anul trecut în martie 2010.

Cât despre serviciile pe care mi le-a făcut Dana Neacșu, au fost răsplatite, chiar dacă ea preferă să nu își amintească. Cât despre publicitate, (“Să-și facă reclamă pe spatele cui vrea el, nu pe spatele meu”), având în vedere că sunt plecat din țară de aproape un an de zile, nu am niciun motiv să caut promovare atâta timp cât nu pregătesc nicio colecție.

În același timp nu sunt adeptul strategiei de marketing: publicitate negativă, având în vedere și faptul că eu chiar am încercat să realizez ceva, prin recordul mondial omologat în martie 2010 precum și cu cel pe care sper că va fi omologat în curând, aici în Arizona USA. Încă nu am uitat modul în care d-ra Dana Neacșu a fost răsplătită, însă nu pot să mă cobor la circul ieftin pe care îl face.

Degeaba s-a lăudat domnișoarara cu puțin timp în urmă că a urmat Facultatea de Drept, pentru că limbajul pe care îl folosește nu este potrivit și demn unui avocet”, explică Adrian Haiduc.



Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite