Fetele se pregătesc pentru cursa Miss Universe România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 9 iulie va avea loc finala naţională, în urma căreia va fi desemnată reprezentanta ţării noastre în concursul internaţional de la Las Vegas. În acest an, 30 de tinere vor concura pentru titlul de Miss Universe România. În săptămâna care a rămas până la finală, fetele participă la şedinţe foto, filmări şi repetiţii.  

Convins că româncele se numără printre cele mai frumoase femei din lume şi că ţara noastră ar avea doar de câştigat dacă ar avea o reprezentantă în concurs, ­Mike Costache, preşedinte Miss Universe România, a reluat tradiţia anul trecut, după o pauză de 11 ani.

Vezi aici imagini cu finalistele Miss Universe România 2010

Citiţi şi:

Frumoasele Ardealului au venit la Cluj pentru titlul de Miss Universe
VIDEO O rusoaică din Canada, încoronată la Bangkok

Caravană în ţară

În acest an a avut surpriza să constate că nu mai puţin de 2.000 de tinere au venit la preselecţii, faţă de 800 de fete înscrise în 2009. La acest lucru a contribuit şi Caravana Miss Universe, care a ajuns în mai multe oraşe din ţară.

„Caravana ne-a ajutat, pentru că multe tinere nu-şi permit să vină la Bucureşti la preselecţie, mai ales că nu au nicio garanţie că vor ajunge printre cele 30 de finaliste. Multe fete nu au încredere în concursurile de Miss şi vin cu familia sau cu prietenii şi atunci au ocazia să cunoască echipa", a declarat ­Mike Costache.

În calitate de preşedinte al juriului, acesta spune că cele 30 de finaliste sunt mai bine pregătite decât participantele de la ediţia precedentă.

„În ceea ce priveşte frumuseţea, nu am ce comenta, pentru că toate sunt frumoase. Doar că unele fete sunt mai pregătite şi mai motivate să câştige. Candidatele de anul acesta au venit mult mai documentate cu privire la concursul Miss Universe, ştiu mai multe despre responsabilităţile unei Miss", precizează Costache.

Evenimentul va fi transmis în direct de TVR 1 şi de TVR Internaţional, la 9 iulie, de la ora 21.20. Din juriu vor face parte mai multe reprezentante ale României la Miss Universe, printre care actriţele Daniela Nane şi Angelica Nicoară şi modelul Iulia Verdeş.

Publicul votează

Telespectatorii se pot implica în alegerea câştigătoarei, iar începând de mâine-dimineaţă, de la ora 8.00, au posibilitatea să voteze finalista preferată. Publicul poate trimite ­SMS-uri cu numărul de concurs al favoritei la 1267, din orice reţea naţională, cu tarif unic de 0,36 euro/SMS şi la +88.216.900.554, din orice reţea internaţinonală, cu tarif variabil în funcţie de ţara din care se transmite mesajul.

Voturile venite de la public se vor transforma în note şi vor constitui al 13-lea membru în juriu. Lista finalistelor şi numerele lor de intrare în concurs sunt afişate pe site-ul www.missuniverseromania.com. Principalul partener media şi sponsor al evenimentului Miss Universe România 2010 este revista „OK!", editată de Adevărul Holding.

Cea de-a 59-a ediţie a concursului Miss Universe se va desfăşura la data de 23 august, în Las Vegas. În acest an participă 87 de concurente, iar câştigătoarea va fi încoronată de actuala deţinătoare a titlului, Stefania Fernandez din Venezuela. Concursul va fi transmis în direct de NBC şi Telemundo.

"Candidatele de anul acesta au venit mult mai documentate cu privire la concursul Miss Universe, ştiu mai multe despre responsabilităţile unei Miss."
Mike Costache
preşedinte Miss Universe România

Poveste de succes

Câştigătoarea de anul trecut, Bianca Elena Constantin (21 de ani, foto), a avut un an plin, în care a călătorit în toată lumea. Tânăra a obţinut mai multe contracte de publicitate, a avut prezentări de modă şi a devenit imaginea unor branduri celebre.

A devenit ambasadoarea Fundaţiei Blue Heron, organizaţie caritabilă ce acordă burse studenţilor proveniţi din centrele de plasament şi s-a implicat în campania Banca de Alimente a Crucii Roşii Române şi în campania Stop Abuzului Sexual Faţă de Minori.

image
image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite