Frumoasele Ardealului au venit la Cluj pentru titlul de Miss Universe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preselecţia regională pentru Miss Universe România 2010, unul din cele mai râvnite concursuri de frumuseţe din lume, a debutat azi, la ora 12.00, la intrarea principală din Iulius Mall.

Cele mai nerăbdătoare dintre frumoasele Ardealului au ajuns la Iulius Mall, pentru a fi analizate de juriul Caravanei Miss Universe, cu mult timp înainte de ora anunţată din oraşe precum Reghin sau Oradea.

„Sunt o mare amatoare a concursurilor de frumuseţe. Cred că e cel mai frumos lucru să arăţi lumii frumuseţea pe care o ai”, este de părere Beatrix Teutsch, de 19 ani, care a venit la Cluj din Reghin.

Mămicile nu pot fi Miss Universe

Unele dintre participante au fost mai puţin norocoase şi asta pentru că nu au citit cu atenţie regulamentul concursului. „Aş vrea să intru prin intermediul concursurilor de frumuseţe în lume spectacolului. Nu cred că am şanse, pentru că am aflat aici că sunt descalificată. Am o fetiţă de opt ani, iar regulamentul nu permite acest lucru”, a spus Ioana Furău, de 25 de ani din Oradea.

Preselecţia se desfăşoară azi şi mâine, până la ora 20.00. Din cele peste 2.000 de fete înscrise din toată ţară, vor fi selectate 100, din care doar 30 vor lupta pentru titlu în cadrul unei emisiuni televizate. Clujenii se pot mândri cu un titlu. Actriţa Angelica Nicoară a reprezentant România la Miss Universe în 1993.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite