Cine va lua banu’: Moroşanu sau Orfanu’?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai disputată finală din istoria concursului „Dansez pentru tine" aprinde spiritele fanilor emisiunii, care lansează noi ipoteze cu privire la câştigătorul acestei ediţii. Lupta pentru marele premiu de 60.000 de euro se va purta între cele două perechi finaliste: Iuliana Luciu - Grigore şi Cătălin Moroşanu - Magda.

VIDEO „Orfanul“ îşi arată adevărata faţă

Cătălin Botezatu:„Am învăţat să apreciez o altă artă“

Ultima bătălie în ringul de dans

VIDEO Grigore, în cădere liberă la „Dansez pentru tine“

SCANDAL Banii de la "Dansez pentru tine" au destrămat familia unui concurent care a fugit cu banii în Londra după Cheeky Girls

După ce orfanul Grigore a fost marele favorit timp de mai multe săptămâni, situaţia s-a schimbat cu 180 de grade în semifinala de vinerea trecută, când postul Pro TV a difuzat imagini filmate cu camera ascunsă, în care concurentul îşi denigra partenera de dans, coregraful şi colegii.

Strategii şi manevre

Specialiştii media au considerat acest gest drept o manevră pe care postul a făcut-o pentru audienţă, însă apar noi speculaţii făcute de public sau chiar de oameni din showbiz.

Chiar Cârcotaşii Huidu şi Găinuşă au înfierat, în emisiunea de miercuri, manevra Pro TV şi au acuzat postul că foloseşte această strategie nu doar pentru audienţă, ci şi pentru a favoriza perechea Moroşanu - Magda. Această ipoteză este susţinută şi de comentariile pe care mai mulţi telespectatori le-au făcut pe diverse site-uri.

Valoarea totală a premiilor care vor fi acordate în această seară se ridică la aproape 90.000 de euro.

Pe lângă marele premiu de 60.000 de euro, premiul al doilea de 20.000 de euro şi premiul de popularitate de 5.000 de euro, juriul concursului (format din Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu şi Wilmark) va acorda un premiu în valoare de 3.000 de euro.

Finala celui de-al optulea sezon va aduce pe ringul de dans şi câteva vedete care vor evolua în scop caritabil: Virgil Ianţu, surorile gemene Cheeky Girls şi Pavel Bartoş. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite