Timişoara: EXCLUSIV Banii de la „Dansez pentru tine”, câştigaţi de Monica Cheeky Girl, au rupt în două o familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Singurul timişorean care a câştigat concursul „Dansez pentru tine” şi-a dezbinat familia după ce a consumat premiul de 60.000 de euro fără a respecta promisiunea din concurs de a lua o casă mamei sale.  

Pentru familia câştigătorului de anul trecut al concursului “Dansez pentru tine”, Darius Belu, cei 60.000 de euro au ajuns motiv de dezbinare.


A promis casă mamei şi ajutor pentru fratele mai mic

Anul trecut, timişoreanul Darius Belu, în vârstă de 19 ani, a impresionat milioane de români cu o poveste emoţionantă. Acesta a spus că dorea să îi facă un viitor fratelui său, Dani, în vârstă de patru ani, şi să îi ofere o viaţă mai uşoară mamei sale. Timişoreanul a promis că, dacă va câştiga concursul îi va cumpăra o casă mamei sale şi va achita datoriile familiei.

VIDEO Scenă din concurs:


După ce a câştigat a uitat de promisiune

Darius a câştigat şi cei 60.000 de euro ar fi trebuit să îl ajute să-şi respecte promisiunile, însă nu a fost aşa.  De îndată ce a câştigat concursul, Darius Belu a plecat la Londra, „De când a plecat la Londra, nu îl mai recunosc. Înainte stătea mai tot timpul acasă, însă acum am aflat că, până la finalul anului, rămâne la Londra, că are multe petreceri de onorat. Acasă o să vină două-trei zile de Crăciun", ne-a spus bunica lui Darius, Anica Andor. Darius a concurat cu Monica, una dintre fetele Cheeky.

image

Citeşte mâine întreaga poveste a lui Darius Belu, află ce face la Londra şi cum a reacţionat mama fetelor Cheeky, în ziarele:
                

FOTO: Monica, fata Cheeky, alături de Ştefan Bănică şi mama lui Darius Belu, care îl îmbrăţişează pe fratele lui

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite