VIDEO A fost seara dansatorilor „de cauciuc“ la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de-a patra ediţie a emisiunii „Românii au talent“, dansatorii flexibili şi cu coregrafii complexe au fost preferaţii juriului. Trupele de dans Frequency, 3Style Crew şi X-Style au uimit publicul şi pe cei trei juraţi cu mişcările de break dance şi coregrafiile complicate.

Opt băieţi îmbrăcaţi în costume negre cu roşu s-au detaşat din mulţimea de concurenţi prin motricitatea lor. Înfiinţată în 2004, trupa Frequency a părut că poate sfida gravitaţia pe scena concursului „Românii au talent". Cu mişcări de break dance şi cu ajutorul unei coregrafii complicate, cei opt băieţi i-au cucerit instantaneu pe Mihai Petre, Andra şi Andi Moisescu.

Citiţi şi:

Sorin Pârcălab, Jerry Seinfeld de Timişoara, a făcut senzaţie cu „Brigada 2 pe trei” la „Românii au talent!”

Povestea micuţei Carina Cosma, eleva din Deva care a primit trei de "DA" mari, mari la show-ul "Românii au talent" VIDEO

VIDEO Un severinean de 19 ani a impresionat cu vocea la „Românii au talent“

Fanfara Rotaria a făcut senzație la „Românii au talent“

Dansatorii, punctul forte

„Dansaţi fantastic, se vede, e simplu. Dar ce mi-a plăcut este că aţi avut un moment inteligent. În dans e foarte bine să ştii să stai pentru a pune în valoare anumite momente", le-a spus Mihai Petre, juratul care şi-a construit reputaţia de dur. Băieţii - printre care şi un IT-ist, un fotograf şi un muncitor - au mărturisit că dansul îi ţine împreună în această formulă.

Momentele emoţionante n-au lipsit nici din această ediţie. Patru fraţi orfani - Jumpy, Tomix, Lolly şi Supapă -, parteneri de dans în trupa 3Style Crew, sunt originari din Vulcan, Petroşani, şi dansează break dance pentru a-şi câştiga pâinea. Băieţii au mărturisit că realizează singuri coregrafiile şi mişcările, iar piesele sunt alese tot de aceştia.

„Mi-ar plăcea să ştiu să dansez ca voi", le-a spus încântat Andi Moisesc, în vreme ce Mihai Petre i-a făcut să plângă atunci când le-a spus că sunt „un exemplu puternic de reuşită". Alexandra Giurgiu şi Dragoş Agârbiceanu sunt doi copii în vârstă de 13 ani care au optat pentru dans clasic, fapt care i-a trimis, şi pe aceştia, în semifinala concursului.

VEZI VIDEO Trupa Freaquency dansează breakdance

VEZI VIDEO Maria Rebeca Neacşu prinţesa cu voce de aur

VEZI VIDEO Dinu Valentin cântă Cât de frumoasă eşti

VEZI VIDEO Grupul umoristic Brigada 2/3 & Master Red

Foşti concurenţi de la „Dansez pentru tine"

Au participat la preselecţiile „Românii au talent" şi foşti concurenţi de la o altă emisiune a postului Pro TV, „Dansez pentru tine". Este cazul lui Adrian Stan şi a trupei sale X-Style din Arad. Compusă din membri a căror vârstă este cuprinsă între 14 şi 21 de ani, trupa a părut că are mai mult succes în cadrul acestui show, fiind acceptată în semifinală. Mai departe a mers şi trupa Sky cu un dans care a implicat catalige şi baloane.

În semifinală merge şi Cristian Gomboşan, un tânăr cu o poveste de viaţă pe măsura vocii sale. Timişoreanul de 25 de ani n-a avut niciodată o casă. Locuieşte la teatru, alături de părinţii lui, mama fiind imobilizată la pat. Elev în clasa a X-a la Liceul Seral şi „actor în devenire", cum s-a prezentat, Cristian a ridicat sala în picioare cât timp a cântat piesa „Il Mondo".

Povestea micuţei Carina Cosma, eleva din Deva care a primit trei de "DA" mari, mari la show-ul "Românii au talent" VIDEO

Vizibil emoţionat, Gomboşan a avut în permanenţă în mână foi cu versurile melodiei. Dacă acesta a fost motivul pentru care Andi Moisescu a spus „Nu", ceilalţi doi juraţi au rămas impresionaţi de vocea tenorului. „Am pierderi de memorie din cauza problemelor pe care le am acasă", a explicat Gomboşan în culise.

„Fata cu păr cât China"
Maria Rebeca Neacşu, „fata cu păr cât China“

image

„Sunt o prinţesă cu părul cât China", s-a prezentat în culise Maria Rebeca Neacşu, în vârstă de 7 ani. Sigură pe ea, Rebeca a uimit până la lacrimi cu vocea sa puternică. „Eşti o păpuşă cu voce superbă", i-a spus Andra, în timp ce Mihai Petre s-a declarat învins. „De data asta tu ai reuşit să mă emoţionezi şi asta nu mi se întâmplă foarte des. Eşti o minune!", a mărturisit coregraful.

Marian Vasilescu a impresionat cu vocea sa

image

Dinu Valentin, un muncitor la o spălătorie auto din Ploieşti, a fost „vinovatul" pentru „pielea de găină" a Andrei. După ce a cântat piesa „Cât de frumoasă eşti", Andi Moisescu i-a prezis acestuia că munca sa la spălătoria auto se apropie de sfârşit. Tânărul, care a venit la concurs pentru că vrea să-şi schimbe viaţa, a ajuns în etapa următoare a concursului în aplauzele publicului. Aceeaşi veste bună au primit-o şi Tatiana Ilieşcu, din Chişinău, care a pregătit un număr cu cercuri pe şaua unui monociclu, copiii de la Fanfara Rotaria Junior, Marian Vasilescu şi Mădălina Luca, cu naiul ei fermecat.

Respinşii serii

În aceeaşi ediţie, juraţii au putut fi auziţi şi spunând „Nu absolut". Publicul s-a putut distra de mai multe încercări de imitaţii ratate şi respinse din start. Concurenţi precum familia Ciocârlie, fachira Laurenţia şi magicianul Alexandru Satiru şi-au încercat talentele, dar singurii care au biruit în această categorie au fost cascadorii Arvat. 

Fenomenul audienţei la concursul de talente

Audienţa emisiunii „Românii au talent" continuă să crească în fiecare ediţie. După al treilea show, a patra ediţie a trecut de pragul de 2,5 milioane de telespectatori, în medie, în mediul urban.

La nivel naţional, media a sărit de patru milioane de telespectatori. În minutul de maximă audienţă, înregistrat la 22.39, Pro TV a atins un vârf de audienţă de 31,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 75,6 procente pentru publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

Mădălina Luca a ajuns în semifinală datorită naiului său

image

Adică trei sferturi din publicul comercial din mediul urban care avea televizorul deschis se uita la emisiunea „Românii au talent" - 3,28 milioane de români. Peste cinci milioane de români urmăreau emisiunea la ora 22.08, minutul de aur înregistrat la nivelul întregii populaţii a României.

Umorul vine din Timişoara
Trupa de comedie Brigada 2/3 & Red Master

image

Trei comedieni din Timişoara, uniţi sub numele de Brigada 2/3 & Red Master, au fost responsabilii cu râsul, vineri seară. Momentul de pantomimă muzicală prezentat de trupa de stand-up comedy a fost extrem de apreciat atât de public, cât şi de juriul competiţiei. „Este, de departe, cel mai bun număr de comedie pe care l-am văzut în ultima vreme", le-a spus Andi Moisescu înainte ca trupa să ajungă în semifinala concursului.

Cei trei au prezentat momentul intitulat „Foc încrucişat", deghizaţi într-o tânără îmbrăcată în roz, un tâlhar mascat şi un poliţist. Acţiunea a avut loc pe fondul unor melodii bine cunoscute: de la „Bad Boys", a lui Bob Marley, „Muncesc pentru banul meu", a Stanei Izbaşa, „I want to break free", a trupei Queen, „Dacă pleci", a lui Cătălin Crisan până la „Hai acasă", a lui Gil Dobrică.

Umorul, o calitate

Trupa şi-a început activitatea sub numele „Brigada 2/3"din septembrie 2008, însă membrii Sorin Pârcălab şi Flavius Kocsis se ocupă cu comedia de câţiva ani buni, de pe vremea când făceau parte din trupa OZN, de la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Pe cei doi nu i-a împiedicat lipsa studiilor de specialitate, fiind absolvenţi ai Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii, şi, respectiv, Facultăţii de Management Turistic.

Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul de Seară Timişoara" anul trecut, Sorin Pârcălab a spus că spiritul şugubăţ l-a moştenit de la bunicul şi de la tatăl său, care l-au învăţat că, dacă ai umor, toate lucrurile par mai frumoase. „Şi bunicul, şi tata sunt la fel, consideră că umorul sincer este o mare calitate. Prima ieşire publică am avut-o în clasa a IX-a, când am făcut o scenetă cu ţigani. Atunci am fost vedetă pentru 15 minute", a spus Sorin.

Ardeleanul a ales Timişoara pentru Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, pe care a urmat-o datorită unei alte pasiuni. „Încă de mic eram fascinat de electronice. Reparam radiouri şi diverse alte obiecte. La terminarea liceului am avut de ales între Politehnică şi Academia de Poliţie. Nu m-am gândit să urmez Teatru pentru că mă speria această idee: de a fi actor", a spus comediantul.

"De data asta, tu ai reuşit să mă emoţionezi, şi asta nu mi se întâmplă foarte des. Eşti o minune."
Mihai Petre
jurat

"Am pierderi de memorie din cauza problemelor pe care le am acasă."
Cristian Gomboşan
concurent

5 milioane de români au urmărit emisiunea la ora 22.08, minutul de aur înregistrat la nivelul întregii populaţii a României.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite