VIDEO Record de audienţă la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima ediţie a show-ului care a debutat vineri, la Pro TV, a avut audienţe ce au transformat emisiunea în cel mai urmărit program de divertisment din 2004 până în prezent. Un adolescent cu o voce rară, o gimnastă la bară şi o trupă de dansatori travestiţi sunt doar câţiva dintre concurenţii care i-au ţinut pe români cu ochii lipiţi de televizor.

La prima ediţie a concursului „Românii au talent", Pro TV a fost lider clar de audienţă şi nu a depăşit doar posturile concurente, ci şi-a bătut şi propriile recorduri. Astfel, show-ul „Românii au talent" a fost de două ori mai vizionat decât „Dansez pentru tine", potrivit paginademedia.ro.

Băcăuanul care a cucerit publicul la "Românii au Talent" își dorește să cânte alături de familia sa

Exclusiv: Povestea unui copil-fenomen din Brăila care a crescut singur, după ce mama sa a plecat în străinătate, iar tatăl l-a părăsit!

Emisiunea prezentată de Smiley şi Pavel Bartoş şi jurizată de Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre a fost urmărită în minutul de aur de peste 4 milioane de telespectatori din întreaga ţară. La nivelul întregului public din mediul urban, Pro TV a obţinut o audienţă medie de 18 puncte de rating (2 milioane de telespectatori) şi 35,8% cota de piaţă (adică peste o treime dintre cei aflaţi în faţa micului ecran urmăreau Pro TV). Pe locul următor s-a situat Antena 1, care a înregistrat 5,7 puncte de rating şi 11,3% cotă de piaţă.

O voce rară de contratenor

Vezi mai multe pe Romanii au talent



Concurentul care s-a detaşat clar în prima ediţie prin talentul său a fost Narcis Iustin Ianău, un adolescent de 16 ani din Bacău. El i-a surprins pe membrii juriului cu vocea sa de contratenor, interpretând aria „O mio babbino caro", (arie de soprană) din opera „Gianni Schicchi", de Giacomo Puccini. De altfel, la doar două ore de la difuzarea pe post, filmuleţul cu prestaţia sa adunase 28.000 de accesări, iar ieri la prânz depăşise 111.000 de accesări. Iustin nu a luat niciodată lecţii de canto, însă vocea sa este un adevărat fenomen. Ca şi în cazul concurenţilor de la „Dansez pentru tine", latura emoţională va juca un rol important, iar unii dintre participanţii la show-ul „Românii au talent" au poveşti de viaţă care vor impresiona cu siguranţă telespectatorii.

Ascultă o voce extraordinară care a cucerit juriul şi publicul de la "Românii au talent"

Iustin nu face excepţie. Tânărul locuieşte cu tatăl său şi cu fratele mai mic în satul Baraţi din judeţul Bacău. Mama lui este plecată de aproape 12 ani în Italia unde lucrează ca menajeră. Tatăl său nu mai are de muncă de doi ani de zile, pentru că fabrica de bere la care lucra a dat faliment. Nu a mai reuşit să se angajeze, iar un impediment îl reprezintă faptul că are deficienţă de vedere la ambii ochi.

Vezi mai multe pe Romanii au talent



În corul bisericii

Iustin a cântat pentru prima dată la cinci ani, în corul bisericii. Deşi copiii l-au tachinat şi chiar l-au respins, făcând glume pe seama vocii lui, el şi-a urmat visul. Până acum trei ani, nici părinţii lui nu erau de acord ca el să cânte pe această voce de „fată" şi abia după participarea la concurs au înţeles că fiul lor posedă o voce rară. Narcis a fost selectat pentru etapa următoare şi este unul dintre concurenţii care au şanse la câştigarea premiului de 120.000 de euro.

Dans cu travestiţi şi echilibristică la bară

image

Trupa de dansatori travestiţi Veveriţele vesele şi Mădălina Felea

Printre scamatori, creatori de origami, dansatori şi cântăreţi mai mult sau mai puţin talentaţi, care i-au distrat, enervat, plictisit sau i-au impresionat pe membrii juriului, s-au numărat trupa de travestiţi Veveriţele Vesele, din Cluj-Napoca, şi gimnasta la bară Mădălina Felea.
Sala întreagă a izbucnit în aplauze când au urcat pe scenă Veveriţele Vesele, o trupă de travestiţi formată din Consuela, Grisina şi Congresina. Cele trei au interpretat personaje celebre, Madonna, Shakira şi Lady Gaga, reuşind să se califice în etapa următoare. „Trebuie să recunosc că sunteţi plăcerea mea vinovată", a mărturisit Mihai Petre.

Visul unei gimnaste

Mădălina Felea (28 de ani), care a executat un număr foarte dificil de gimnastică la bară, se numără printre concurenţii care vor participa în etapa următoare a concursului. Şi ea are o poveste impresionantă: după ce a practicat gimnastica timp de şase ani a fost nevoită să renunţe la acest sport din cauza unui accident (a căzut în beci, de la o înălţime de trei metri). Totuşi, visul Mădălinei este ca gimnastica la bară să devină sport olimpic.

Primele şase ediţii ale show-ului „Românii au talent" au fost înregistrate şi conţin cele mai bune momente din timpul preselecţiilor din ţară. În urma acestora, vor fi selectaţi concurenţii care merg în etapa următoare. Vor urma trei semifinale şi marea finală în direct din platourile de la Buftea.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite