Băcăuanul care a cucerit publicul la "Românii au talent", un copil fără prieteni care plângea aproape în fiecare zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Narcis Iustin Ianău (16 ani), adolescentul care a uimit o țară întreagă prin vocea sa la emisiunea "Românii au talent" locuiește cu tatăl său și cu fratele mai mic, în satul Barați din județul Bacău.

Mai Citiți:

Bacău: Poze în exclusivitate cu Iustin Ianău când era mic dar și adolescent alături de rude

Prima oară a cântat pe la 5 ani în corul bisericii. O aștepta pe mătușa lui Elena care era la repetiții și, auzind corul, a început să cânte și el. Din acel moment timp de patru ani a cântat la biserică după ce dascălul l-a așezat în rândul sopranelor.

A cântat psalmul la lecturile din timpul Liturghiei deși, de multe ori, ceilalți copii au râs de vocea lui. Nu s-a dat însă niciodată bătut!

De când era mic vroia să devină ceva în viață

 A învățat de unul singur, dar și prin îndrumările aduse de părinții săi, mătușa și bunica, cu toate că până acum 3 ani de zile părinții lui nu erau de acord ca el să cânte pe această voce de "fată". Abia acum, după concurs, familia a înțeles că Iustin are de fapt o voce "rară".

Iustin a fost un copil retras care își vedea de treaba lui

 A fost un copil care nu prea a avut prieteni, care era luat în râs de unii colegi, respins de ei, uneori chiar bătut și care plângea aproape în fiecare zi.

Narcis Iustin IanauProTV.ro

Mama lui Iustin, Felicia, este plecată de aproape 12 ani în Italia unde lucrează ca menajeră. Lunar, aceasta le trimite aproximativ 100 de euro acasă. Iustin s-a resemnat la gândul că nu are mama alături și spune ca nu îi mai este atât de greu pentru că, practic nu știe cum este să crească alături de ea. Înainte de a pleca din țară, mama lui era casnică și singurii bani care intrau în casă erau cei din salariul tatălui sau.

Mama îi vizitează însă în fiecare an și stă alături de ei timp de o lună, dupa care, îi lasă în grija tatălui și a bunicii și se întoarce în Italia.Tatăl lui Iustin nu mai lucrează de aproape 2 ani de zile pentru că fabrica de bere la care lucra a dat faliment.

De atunci el nu și-a mai găsit de muncă nici până în prezent. Un impiediment în a se angaja l-a constituit și faptul că are deficiență de vedere la ambii ochi. De fapt, vederea la unul dintre ochi este "pierdută".

Din păcate, și fratele și mama mea au probleme de vedere, ambii poarta ochelari. Fratele, Marius va trebui să facă, când va implini vârsta de 18 ani, o operație la unul dintre ochi la care are probleme mai grave de vedere.

Vrea să cânte alături de familia sa

Iustin crede că vocea lui spectaculoasă a  fost moștenită de la părinți. Aceștia nu au cântat niciodată, nicăieri, însă el i-a auzit fredonând prin casă și asta i-a fost de ajuns. Mama obișnuia să le cânte atunci când le făcea de mâncare. Marius, fratele lui mai mic, cânta și el, având o voce de bariton. Iustin și-ar dori ca la un moment dat să cânte alături de fratele său și de părinții lui.

Deși la "Românii au talent" a impresionat pe toată lumea cu vocea de soprană, Iustin poate cânta și cu voce de mezzosoprană, tenor și bariton, astfel încât poate aborda aproape orice gen de muzică.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite