JOCURILE OLIMPICE 2012 Bonusurile acordate de Guvern performerilor moldoveni de la Londra nu vor fi impozitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Iovu la Jocurile Olimpice de la Londra. Sursa: Olympic.md
Cristina Iovu la Jocurile Olimpice de la Londra. Sursa: Olympic.md

Premiile vor fi acordate de către Executiv de îndată ce Ministerul Tineretului și Sportului va intra în posesia raportului emis de Comisia Antidoping de la Londra. Cel mai târziu, sportivii moldoveni ar putea încasa bonusurile la Gala Sporturilor, din luna decembrie.

Performerii din lotul olimpic moldovenesc care reușesc să se claseze printre primii 12 sportivi la Jocurile Olimpice de la Londra își vor primi bonusurile bănești din partea Guvernului, cel mai târziu la Gala Sporturilor din luna decembrie.

Drumul Cristinei Iovu spre podiumul olimpic. Vezi GALERIA FOTO!

OLIMPIADA 2012 Cristina Iovu aduce prima medalie pentru Republica Moldova

„După ce primim raportul Comisiei Antidoping de la Londra, le vom acorda premiile sportivilor noștri. Bonusurile oferite de Guvern sunt neimpozabile", a declarat pentru „Adevărul Moldova" Ghenadie Vasilache, consilierul Ministrului Tineretului și Sportului.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Vezi programul complet al sportivilor moldoveni la Olimpiada de la Londra

Pentru performanța de duminică, medaliata cu bronz la proba feminină de haltere Cristina Iovu va primi din partea Guvernului un apartament de două camere, plus 80.000 de euro, în lei moldovenești, la cursul din ziua efectuării transferului.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Cine sunt sportivii care ne reprezintă la Londra

„Alături de Cristina Iovu va mai fi premiat și antrenorul ei, Sergiu Crețu, tot cu 80.000 de euro, precum și medicul sportivei, cu 16.000 de euro", mai precizează oficialul.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite