Dan Olaru, mezinul lotului olimpic moldovenesc vrea unirea Republicii Moldova cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Olaru, port-drapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice. Sursa: Sport.ro
Dan Olaru, port-drapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice. Sursa: Sport.ro

Cel mai tânăr sportiv de la cea de-a 30-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară organizate la Londra îşi doreşte ca în maxim şapte ani să concureze pentru o Românie Mare.

Cel mai tânăr sportiv din lotul olimpic moldovenesc îşi doreşte ca Republica Moldova să se unească cu România, relevă Sport.ro. La numai 15 ani, Dan Olaru a câştigat cota pentru proba masculină de tir cu arcul la Jocurile Olimpice de la Londra şi este voluntar al Platformei Civice Acţiunea 2012.

JOCURILE OLIMPICE 2012 Iată în ce condiții vor locui sportivii moldoveni, în satul olimpic din Londra

JOCURILE OLIMPICE 2012 Cine sunt sportivii care ne reprezintă la Londra

„În vreo cinci-şapte ani sper că voi putea concura pentru o Românie Mare. E un vis de-al meu şi tare îmi doresc acest lucru", a spus Dan Olaru pentru sursa citată.

10 lucruri pe care nu le ştiai despre Jocurile Olimpice de la Londra

Mezinul lotului Republicii Moldova care a reuşit performanţa de a îmbrăca echipamentul naţional la Londra, după numai patru ani de când a ţinut pentru prima dată un arc în mână, este primul sportiv din lotul moldovenesc care evoluează la olimpiadă, în sesiunea de calificări de mâine, la tir cu arcul. De asemenea, micul arcaş va fi şi port-drapelul Moldovei la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Vară.

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite