(VIDEO, FOTO) Explozia de pe Domodedovo s-a soldat cu 35 de morţi și peste 130 de răniți. Trei suspecți au fost dați în urmărire de autoritățile ruse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile ruse au anunțat că este vorba despre un act terorist. Pe blogurile din Rusia circulă o informație conform căreia numărul persoanelor decedate în urma deflagrației a ajuns la 70.

FOTOGALERIE Primele imagini după atentatul de la Moscova

UPDATE ora 23.25: Printre victimele exploziei de luni din aeroportul Domodedovo din capitala rusă figurează şi un cetăţean al Republicii Moldova, citiţi aici.

UPDATE ora 19.53: Potrivit Galinei Telpiz, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Chișinău, pasagerii cursei aeriene S7 158 cu destinația Moscova/Domodedovo au ajuns cu bine la destinație.

Mai citește:

IMAGINI LIVE Atentat în Moscova: 31 de morţi, 130 de răniţi

Marile atentate din Rusia: cronologie

UPDATE VIDEO: Urmărește primele imagini video din interiorul aeroportului afectat de explozie

Explozia s-a produs în urma detonării unei bombe plasate într-un bagaj, în zona de sosire a zborurilor internaţionale, pe aeroportul Domodedovo, a anunţat agenţia ITAR-TASS. Un martor ocular a declarat pentru un post de radio moscovit faptul că, imediat după explozie, aeroportul a fost învăluit în fum și a văzut de jur-împrejurul lui oameni fără mâini și picioare.

image

Prima imagine din carnagiul de pe aeroportul Domodedovo publicată de martorii oculari, pe Twitter

image

Panică pe aeroportul Domodedovo din Moscova. Foto: REUTERS

Vezi video:

Atentat terorist pe Aeroportul Internațional Domodedovo din Moscova

image

Bomba a explodat în zona destinată bagajelor. Foto: REUTERS

Potrivit BBC News, peste 130 de persoane au necesitat intervenții medicale de urgență. Autorităţile susţin că explozia este rezultatul unui act terorist și că trei persoane au fost date în urmărire generală, fiind suspectate în legătură cu explozia petrecută astăzi.

În acelaşi timp pe mai multe bloguri din Rusia se vorbeşte despre 70 de morţi în acest act terorist.

image

Autoritățile de la Moscova sunt în alertă. Foto: REUTERS

Aeroportul Internațional Domodedovo se află situat la 22 de kilometri de Moscova și reprezintă unul dintre cele mai importante puncte de conexiune pentru companiile aeriene care operează curse în spațiul aerian al Federației Ruse. Prin terminalele aeroportului cu cel mai mare trafic din Moscova trec zilnic aeronavele a peste 75 de operatori aerieni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite