FOTOGALERIE Primele imagini după atentatul de la Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atentatul sinucigaş cu bombă produs luni în zona de livrare a bagajelor de la terminalul pentru sosirea zborurilor, pe aeroportul Domodedovo din Moscova, a provocat moartea a cel puţin 35 de persoane, iar alte 130 au fost rănite.

IMAGINI LIVE Atentat în Moscova: 35 de morţi, 130 de răniţi

Martorii au povestit că un terorist s-a aruncat în aer în momentul în care mai mulţi călători se aflau la terminalul pentru sosirea zborurilor internaţionale. Pentru evacuarea pasagerilor de la locul exploziei, angajaţii aeroportului au dărâmat peretele care separa zona de aşteptare a pasagerilor de restul aeroportului.

image
image
image

Potrivit experţilor, explozibilul a avut echivalentul a circa 5 kg de TNT (trinitrotoluen). "Explozia s-a produs în zona distribuirii bagajelor. Nu ştim exact în ce a constat, dar nu excludem ca o bombă să fi fost detonată în unul din bagaje"- a declarat un oficial din cadrul serviciilor de securitate.

image
image
image
image
image
image

Potrivit agenţiei ruse RIA Novosti, e posibil ca bomba să fi conţinut elemente metalice, pentru a produce cât mai multe pagube. "Am găsit o mulţime de cuie şi şuruburi în corpul celor decedaţi", au povestit medicii mobilizaţi la aeroport.

Poliţia rusă susţine că a identificat capul presupusului autor, un bărbat cu figură de arab în vârstă de 30-35 de ani.

image
image

Foto: Reuters

Rusia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite