Rezultate contestații Bacalaureat 2011 Vaslui/ Vezi aici rezultatele finale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După rezolvarea contestațiilor, procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat din județul Vaslui a crescut cu 1,02%, rezultatele finale indicând o promovabilitate de 44,29%.

Asta înseamnă că, din numărul total de contestații depuse în județul Vaslui, alți 37 de elevi au obținut medii de trecere. Cele mai multe note s-au modificat la limba și literatură română, la acest obiect 11 lucrări primind cu cel puțin 1 punct și jumătate mai mult față de nota inițială.

„Trebuie să ținem cont și că foarte mulți dintre absolvenții care au dat bacalaureatul nu au urmat cursurile învățământului la zi. Este un procent care, până la urmă, ne situează la limitele firescului. Ăsta este nivelul învățământului din județul Vaslui“, ne-a declarat Mihaela Cososchi, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui.

Rezultatele dezastruoase de la sesiunea din 2011 a examenului de Bacalaureat, respectiv o promovabilitate de 43,27%, au dus la depunerea a 1.655 de contestaţii. Cele mai multe, în număr de 606, au fost depuse la limba română.

VEZI AICI REZULTATELE FINALE DIN VASLUI

Citiţi mai multe despre Bacalaureat 2011 la Vaslui:

Cine sunt vinovaţii dezastrului de la Bacalaureat în Vaslui

Ce note au luat la Bac copiii patronilor din Bârlad

INTERVIU/ Ea este eleva care a obținut cea mai mare notă la Bacalureat din județul Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite