INTERVIU/ Ea este eleva care a obținut cea mai mare notă la Bacalureat din județul Vaslui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscută ca și „Mica prințesă a Vasluiului" datorită pasiunii sale pentru muzică, Isabela Nițică a reușit performanța de a obține cea mai mare medie la examenul de maturitate din județul Vaslui.

Isabela este elevă a Grupului Școlar Industrial „Ștefan Procopiu" și a terminat examenul de bacalaureat cu media generală 9,93.

ADS: Cum ți s-a părut examenul?

Isabela: Nu a fost nici greu, dar nici ușor. Subiectele mi s-au părut abordabile. Oricum, nu au fost de olimpiadă, așa cum au considerat unii colegi de-ai mei.

ELEVA DE AUR A BÂRLADULUI/ Andreea a fost la un pas de nota 10 la Bacalaureat

ADS: Cât de mult te-ai pregătit?

Isabela: Nu pot spune că m-am pregătit un anumit timp. Rezultatul reprezintă munca depusă pe tot parcursul liceului. Examenul de bacalaureat ar trebui să reflecte cunoștințele acumulate în cei 4 ani. Mai trebuie spus că am avut parte și de un colectiv de profesori minunat, ceea ce a făcut să nu apelez la pregătire suplimentară. Totuși, trebuie să recunosc că în ultimul an am renunțat la pasiunea mea, și anume muzica.

ADS: La limba română ai luat 9,8. Ce a lipsit până la nota maximă?

Isabela: Nu știu ce a lipsit. La acest obiect gradul de subiectivitate este foarte mare. Mai depinde și de cine corectează. Oricum, eu sunt foarte mulțumită și cu această notă.

ADS: Care a fost proba care ți-a dat cele mai mari emoții?

Isabela: Fără doar și poate, limba română, deoarece, catitativ, materia a fost mai vastă. Chiar și așa, am reușit să mă concentrez și să obțin nota pe care am obținut-o.

ADS: Într-un interviu pe care ni l-ai acordat anul trecut spuneai că vrei să urmezi facultățile de informatică și conservatorul. Rămâne valabil? (Citește aici interviul)

Isabela: Cu siguranță, informatica rămâne. Deși aș fi vrut să merg la o facultate din București, m-am răzgândit și voi merge la Iași, la Universitatea „A. I. Cuza". Cât privește Conservatorul...mă mai gândesc.

Isabela Nițică: Aș vrea, pe această cale, să mulțumesc întreg colectivului de profesori din liceu pentru eforturile, seriozitatea și dăruirea de care au dat dovadă. Rezultatul obținut de mine la bacalaureat demonstrează că la „Ștefan Procopiu" învățământul este de calitate. Cel mai tare mă bucur că am reușit să mă ridic la nivelul așteptărilor celor din jur, mai ales la nivelul așteptărilor tatălui meu, care a fost și el profesor la acest liceu.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite