ELEVA DE AUR A BÂRLADULUI/ Andreea a fost la un pas de nota 10 la Bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bădărău este eleva din Bârlad care a obţinut cea mai mare medie la examenul de maturitate din acest an

Cu o medie de 9,9, Andreea s-a clasat pe locul doi pe judeţ în ierarhia celor mai mari medii de la Bacalaureat. Absolventă a Colegiului Naţional „Gheorghe Roşca Codreanu", tânara a susţinut probe scrise la Limba română (9,8), Istorie (10) şi Geografie (9,9). Spune că a avut emoţii înainte de a intra în examen, însă după ce şi-a predat lucrările a ştiut că va obţine o notă bună.

Citeşte şi:

INTERVIU/ Ea este eleva care a obținut cea mai mare notă la Bacalureat din județul Vaslui

Ce note au luat la Bac copiii patronilor din Bârlad

„Din punctul meu de vedere subiectele nu au fost foarte grele. Eu am fost învăţat la profilul Filologie şi probabil de asta mi-a venit şi mai uşor. La Română şi Geografie am fost şi la olimpiade în anii de liceu şi n-a fost foarte complicat să obţin această notă. La istorie am învăţat ceva mai mult în ultimul an", ne-a spus Andreea.

Eleva mărturiseşte că s-a gândit deja ce facultatea vrea să urmeze de la toamnă. „Vream să mă înscriu la Academia de Ştiinţe Economice din Bucureşti, specializarea Management", a încheiat Andreea.

Liceul „Gheorghe Roşca Codreanu", la care a învăţăt tânăra, are cea mai bună promovabilitate din judeţ - 97%.

„Liceul nostru confirmă încă o dată rezultatele bune pe care le-am avut în anii precedenţi. Elevii sunt preocupaţi de învăţătură, iar colectivul de cadre didactice este unul foarte bun. De altfel, aceste rezultate nu sunt doar ale elevilor, ci şi ale profesorilor", ne-a spus Augustin Tomescu, directorul liceului bârlădean.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite