Vaslui: Angajaţii Penitenciarului vor picheta BCR Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Penitenciarului din Vaslui, membri ai sindicatului Megas, sunt hotărâţi să meargă în capitală pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de Banca Comercială Română (BCR), care nu ţine cont de prevederile OUG 50/2010.

Potrivit unui comunicat de presă, gardienii Penitenciarului s-au arătat nemulţumiţi de răspunsul primit din partea conducerii sucursalei Vaslui a BCR în urma protestului pe care aceştia l-au făcut în data de 20 sepembrie. Astfel, pe 7 octombrie, peste 50 de gardieni vor merge în capitală pentru a picheta sediul central al BCR.

Citeşte şi:

BCR, prima bancă din ţară pichetată din cauza comisionului de risc

Comisionul de risc a scos gardienii în stradă

Gardienii continuă războiul cu BCR

"Noi am demarat deja procedurile pentru a obţine avizele necesare de la primăria capitalei. BCR continuă să mintă şi să nu respecte prevedirle Ordonanţei de Urgenţă 50/2010. În toate actele adiționale la contractele de credit fără ipotecă, contrar articolului 36 din Ordonanță , comisionul de risc a fost cumulat cu comisionul de administrare. Marja fixă a băncii este stabilită după bunul plac, aceasta diferind de la contract la contract. În plus, fără acceptul consumatorului, BCR a stabilit la toate contractele un comision unic de 10 euro perceput pentru prestarea de servicii la solicitarea împrumutatului", se arată în comunicatul de presă semnat de liderul de sindicat, Ion Luca.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite