Tupeu fără margini pentru tânărul care a furat ambulanţa şi şi-a omorât un prieten! VIDEO ATENŢIE, LIMBAJ OBSCEN!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Bularca a fost adus în faţa judecătorilor
Ionuţ Bularca a fost adus în faţa judecătorilor

Ionuţ Bularca, tânărul de 18 ani care a furat o maşină a salvării din curtea Substaţiei de Ambulanţă din Bârlad a fost prezentat, ieri dimineaţă, în faţa procurorilor şi judecătorilor bârlădeni.

Tupeul pe care l-a afişat şi pe durata internării sale în spital nu l-a părăsit nici măcar atunci când a fost nevoit să dea socoteală anchetatorilor pentru faptele sale.

Tânărul care a furat ambulanţa din Bârlad şi a accidentat mortal un prieten a fost reţinut

La intrarea în Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, acesta s-a arătat iritat de prezenţa reporterilor de la „Adevărul" pe care i-a înjurat ca la uşa cortului.

„Mă scuzaţi că mă prezint aşa în faţa voastră. Dacă ştiam că veniţi, mă prezentam în p**a goală", a spus tânărul. Mai mult, acesta a continuat să afişeze un comportament plin de tupeu atunci când a fost întrebat dacă îi pare rău pentru fapta sa şi pentru că şi-a omorât şi prietenul de 21 de ani: „Nu îmi pare rău pentru ce am făcut, dar sunt mai conştient decât oricine", a încheiat acesta.

Atitudinea de zeflemist a continuat şi în faţa procurorilor, atunci când le-a spus acestora că nu are ce declara, invocând dreptul la tăcere. În scurt timp, magistraţii au dispus arestarea preventivă a acestuia

„Iniţial nu a vrut să vorbească deloc, însă după aproape o oră a recunoscut totul. El a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi omor din culpă", ne-a declarat Mircea Willi Brojban, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

El este tânărul care a murit după ce a furat ambulanţa din Bârlad

Tot ieri, George Cărbărău (21), complicele lui Ionuţ Bularca, a fost înmormântat, el decedând pe loc după ce ambulanţa pe care o furaseră a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat pe un câmp în apropiere de localitatea vasluiană Pogana.

Un tânăr a murit după ce s-a răsturant în şant cu Ambulanţa pe care o furase VIDEO


Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite