Tânărul care a furat ambulanţa din Bârlad şi a accidentat mortal un prieten a fost reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Bularca, tânărul de 18 ani care a furat o maşină a salvării din Staţia Ambulanţei din Bârlad împreună cu un prieten a fost reţinut, ieri, de poliţiştii bârlădeni imediat după ce a fost externat din spital. 

Bularca, împreună cu George Cărbărău (21 de ani), ambii bârlădeni,  furaseră o ambulanţă din curtea Staţiei din localitate în dimineaţa zilei de 25 august şi au plecat la plimbare, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

Aventura lor nu avea să dureze prea mult, deoarece din cauza vitezei excesive, pe fondul consumului de alcool, tânărul de 18 ani a pierdut controlul volanului şi a răsturnat maşina salvării pe un câmp în apropiere de localitatea Pogana.

În urma acestui incident, tovarăşul său a murti pe loc, iar el a juns la spital rănit.

Un tânăr a murit după ce s-a răsturant în șant cu Ambulanța pe care o furase VIDEO

Ieri, poliţiştii bârlădeni l-au reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

El va fi acuzat pentru conducere fără permis, furt, distrugere şi omor  din culpă.

George Cărbărău va fi condus, astăzi, pe ultimul drum, trupul său fiind depus la capela bisericii „Sfântul Spiridon" din Bârlad.

El este tânărul care a murit după ce a furat ambulanţa din Bârlad

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite