El este tânărul care a murit după ce a furat ambulanţa din Bârlad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Cărbărău avea 21 de ani
George Cărbărău avea 21 de ani

Unul din cei doi tineri nesăbuiţi care au furat o ambulanţa din parcarea staţiei din Bârlad sâmbătă dimineaţă, se numeşte George Cărbărău, avea 21 de ani şi era un băiat foarte cunoscut în oraş, el primind sute de mesaje de condoleanţe pe Facebook.

George Cărbărău locuia în zona Grădină în Bârlad şi era întors recent în ţară. În noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu Ionuţ Bularca de 18 ani, după ce amândoi au consumat băuturi alcoolice în bâlciul care se organizează anual în această perioadă în oraşul rulmenţilor, au mers la Staţia de Ambulanţă de unde au furat o maşină a salvării.

„Aventura" avea să îi fie fatală lui George, deoarece prietenul său care s-a urcat la volan a pierdut controlul volanlui între localităţile Bârlad şi Pogana, iar maşina s-a rostogolit pe un câmp.

Tânărul de 21 a murit pe loc, iar cel mai mic se află internat la Spitalul Municipal de Urgenţă din Bârlad.

Tupeul celor doi i-a surprins până şi pe poliţişti când au văzut că aceştia au filmat, cu un telefon mobil, toată aventura teribilistă. Mai mult, fapta lor a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale Staţiei de Ambulanţă. (Vezi aici tot filmul)

Surse din anturajul lui George spun că acesta ar fi făcut şi închisoare, dovbadă fiind şi câteva mesaje postate pe Facebook: „De ce toată lumea, acuma după ce nu mai este, îl plângeţi şi vă pare rău? Când trăia toţi fugeaţi şi vă fereaţi de el că e un puşcăriaş, iar acum la toţi vă pare rău? Într-adevăr, nimeni nu are motiv să se bucure, dar nu mai fiţi ipocriţi!", scrie unul din cunoscuţi pe reţeaua de socializare.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite