Tragedie într-o suburbie a Vasluiului: un tânăr a fost găsit spânzurat de un stâlp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă
Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitatea suburbie a municipiului reşedinţă de judeţ, Rediu, a fost găsit spânzurat în această dimneaţă de un stâlp de electricitate.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost văzut de un trecător în jurul orei 07:10, acesta fiind cel care a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Oamenii legii l-au găsit pe acesta atârnând de stâlpul respectiv cu un şnur. Nimeni din rudele lui nu îşi explică gestul bărbatului, mai ales că în biletul de adio acesta nu şi-a motivat gestul.

Un vasluian arestat pentru pedofilie s-a spânzurat în Penitenciarul Iaşi

Potrivit poliţiştilor vasluieni, asupra victimei a fost găsit un carneţel, iar pe una din foi tânărul a ţinut să scrie doar că „îşi ia adio de la părinţi şi că le mulţumeşte acestora pentru tot ce a făcut pentru el".

„Din primele cercetări ale poliţiştilor nu există alte urme de violenţă. S-a dispus, totuşi, efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui.

S-a spânzurat în spatele casei

Acesta este cel de-al doilea caz de sinucidere în ultimele 24 de ore din municipiul Vaslui. Aseară, o femeie de 48 de ani care locuia într-un bloc din zona Gării, a fost găsită spânzurată de o nepoată de-a sa în balcon.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite