Un vasluian arestat pentru pedofilie s-a spânzurat în Penitenciarul Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Juravlea, de 37 de ani, din localitatea vasluiană Şuletea, a fost găsit spânzurat duminică după-amiază în camera în care era încarcerat.

Bărbatul a fost găsit fără suflare de către alţi deţinuţi, iar echipajul SMURD care s-a deplasat la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. „În conformitate cu Legea nr. 275 din 2006 privind executarea pedepselor şi a măsurilor dispuse de organele judiciare în cursul procesului penal şi a Regulamentului de aplicare a acesteia, au fost luate măsuri de înştiinţare imediată a familiei persoanei decedate. Totodată, conducerea Penitenciarului a informat judecătorul delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate, Serviciul Judeţean de Medicină Legală, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi şi Inspectoratul de Poliţie Iasi", a spus Gabriela Topoliceanu, purtător de cuvânt al Penitenciarului Iaşi.

Gheorghe Juravlea a fost arestat la sfârşitul lunii septembrie, după ce a violat o fetiţă în vârstă de 8 ani. Bărbatul fusese eliberat din penitenciar în luna iunie, după ce a executat o condamnare pentru furt calificat. Bărbatul era o cunoștinţă mai veche a polițiștilor, el având la activ mai multe infracțiuni de furt dar și ultraj. În luna iunie, el fusese eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsă de cinci ani pentru furt

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite