S-a spânzurat în spatele casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Criminaliştii au transportat cadavrul la morgă (Arhivă)
Criminaliştii au transportat cadavrul la morgă (Arhivă)

Un bărbat din localitatea vasluiană Perieni a fost găsit ieri fără suflare după ce acesta s-a spânzurat în spatele casei  fără să spună nimănui  de ce a recurs la acest gest.

Bărbatul, pe numele său Viorel Florea, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit mort în spatele casei după ce s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni. Cel care l-a văzut a fost un vecin acesta fiind cel care a sunat de urgenţă la 112. Echipajul medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului nu a putut să facă altceva decât să constate decesul, iar poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările decesului.  

„Cadavrul a fost găsit lângă un copac din spatele locuinţei. Lângă el se afla o bucată de curea ruptă, cealaltă fiind prinsă de creanga copacului. Nu s-au găsit alte semne de violenţă şi niciun bilet prin care să-şi justifice gestul. Din spusele rudelor reiese că niciodată nu şi-a exprimat intenţiile sinucigaşe şi nici nu s-a plâns că ar avea probleme grave", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui. 

Sinucigaşul a fost văzut pentru ultima dată în seara zilei de 4 ianuarie. El i-a spus atunci  soţiei că pleacă în vizită la  unul din fiii săi care locuieşte în aceeaşi localitate şi că va dormi la el. Din câte se pare nu a mai ajuns nici la acesta, ci s-a dus direct în spatele casei şi şi-a încropit ştreangul.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei.    

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite