Tatăl măicuţei exorcizate de Corogeanu: „Să dea Dumnezeu să aibă aceeaşi soartă ca şi fata mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costică Antohi, tatăl măicuţei exorcizate de Daniel Corogeanu
Costică Antohi, tatăl măicuţei exorcizate de Daniel Corogeanu

La aflarea veştii că va fi eliberat, părinţii Irinei Cornici, măicuţa care a murit în chinuri groaznice după ce a fost supusă unui proces de exorcizare de către fostul preot Daniel Petru Corogeanu, l-au blestemat pe acesta.

Costică Antohi, tatăl Irinei Cornici, este cel mai înverşunat când vine vorba de cei care i-au omorât fata. Atât după eliberarea celor patru măicuţe, cât şi după ce fostul preot Corogeanu a ieşit de după gratii, familia măicuţei a suferit de fiecare dată.

Vezi şi:

FOTO Exorcistul de la Tanacu a ieşit din puşcărie. A plecat din închisoare cu o maşină de teren UPDATE

Ei nu înţeleg nici acum, când au trecut 6 ani de la moartea fetei, de ce aceasta nu a fost trimisă acasă dacă a fost într-adevăr bolnavă.

„Nu am să îi iert niciodată. Ei au făcut câţiva ani de puşcărie, dar pe fata mea nu o mai aduce nimeni înapoi. Să dea Dumnezeu ca Petru Corogeanu să aiba soarta fetei mele. Cum mi-a schingiuit el fata, aşa să păţească şi el", ne-a spus Costică Antohi.  

Mai vor 4.000 de euro

Încă de la bun început, părinţii Irinei Cornici au vrut daune materiale din partea lui Corogeanu şi, pentru asta, ei au cerut instanţei să ţină cont şi de acest aspect. Au cerut, iniţial, 1 miliard de lei vechi, însă avocaţii fostului preot au reuşit să obţină pedepse mai mici. Acum, părinţii măicuţei nu vor decât 4.000 de euro, banii pe care ei susţin că fata i-ar fi avut la ea în momentul în care a fost supusă acelui ritual de exorcizare.

Elena Antohi îşi plânge fata la mormântul acesteia

„Din partea mea, bine că a scăpat din închisoare. Mie să-mi dea banii fetei, că eu nu mă duc prin sat, să-mi dea lumea bani să fac dezgroparea fetei. Pe măicuţe le-am iertat şi pe el îl iert, dar să-mi dea banii", a spus şi Elena Antohi, mama măicuţei.

Citeşte şi:

Exorcistul de la Tanacu, eliberat pentru bună purtare

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite