FOTO Exorcistul de la Tanacu a ieşit din puşcărie. A plecat din închisoare cu o maşină de teren UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La ieşirea din închisoare, Petru Corogeanu a refuzat să dea declaraţii presei
La ieşirea din închisoare, Petru Corogeanu a refuzat să dea declaraţii presei

Condamnat la şapte ani de închisoare pentru uciderea măicuţei Irina Cornici într-un ritual de exorcizare, Petru Corogeanu a fost pus în libertate astăzi, după ce a ispăşit mai puţin de patru ani de închisoare.

Ora 12.50. Corogeanu a ieşit pe poarta închisorii. Fratele lui l-a luat cu o maşină de teren. Daniel Corogeanu era îmbrăcat în blugi şi avea părul prins la spate. Nu a spus niciun cuvânt.

image

Dă click pe poze pentru a vedea mai multe imagini cu Petru Corogeanu

Ora 8.00 Decizia instanţei este motivată de comportamentul exemplar al acestuia în perioada detenţiei. Acesta nu a fost  niciodată sancţionat disciplinar, a participat la activităţi educative, culturale, sportive şi de voluntariat în urma cărora a fost recompensat de mai multe ori cu suplimentarea drepturilor la pachet şi vizită.

Blestemul Corogeanu la Mănăstirea Tanacu

Stareţa de la Tanacu, la un pas de libertate

În paralel cu aceste activităţi, Corogeanu citea în special cărţi religioase, picta icoane, mergea la biserică, a fost redactor la revistele închisorii, „Gânduri şi Speranţe" şi „Toţi K1", şi era căpitan al echipei de fotbal a deţinuţilor.

„Din punctul nostru de vedere, în comparaţie cu alţi deţinuţi, Daniel Petru Corogeanu a avut un comportament exemplar", a mai spus inspectorul principal Nicolae Toma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite