Spitalul de la Murgeni va externa bolnavi psihic pentru a face loc unor pacienţi din Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

19 femei cu afecţiuni psihice de la Centrul Băneasa, judeţul Constanţa, vor fi internate la Spitalul de psihiatrie din Murgeni.

Pentru a putea interna pacienţii care vor ajunge din judeţul Constanţa, reprezentanţii spitalului din Murgeni spun că vor fi nevoiţi  să externeze 20 de pacienţi. Chiar dacă decizia pare a fi forţată de împrejurări, conducerea spitalului vasluian asigură că vor fi trimişi acasă doar pacienţii a căror stare de sănătate s-a ameliorat în ultima perioadă.

Vezi aici ce s-a întâmplat în urma desfiinţării spitalului din Tutova

„Am făcut o evaluare a solicitării celor de la Centrul Băneasa şi am decis că putem primi 20 de pacienţi. Iniţial, ei voiau să trimită 58, însă spaţiul nu ne permite acest lucru", ne-a spus Lilica Oţel, managerul spitalului din Murgeni.

Aceasta a mai precizat că pacienţii vor fi externaţi în următoarele trei zile. Problema e că şi aşa unitatea din Murgeni funcţionează la capacitate maximă, aşa că, pentru această perioadă, spitalul va avea mai mulţi pacienţi decât paturi. La unitatea vasluiană sunt internaţi, la ora actuală, 115 pacienţi.

O femeie din Huşi a născut un copil fără mâini şi picioare

Bolnavii psihic de la Centrul Băneasa sunt transferaţi la o unitate medicală din judeţul Vaslui

De la Centrul Băneasa trebuiau să vină, iniţial, 20 de pacienţi. Unul dintre ei a făcut o criză şi va fi transferat către altă unitate.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite