Şi-a bătut socrul cu un ţăruş şi a ajuns după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea vasluiană Dragomireşti, a ajuns, ieri, în arest preventiv, el fiind acuzat de tentativă de omor  după ce şi-a băgat tatăl socru în spital.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul a mers în după-amiaza zilei de 7 aprilie în localitatea Poiana Pietrei pentru a afla unde se află soţia lui plecată de acasă de câteva zile, din cauza bătăilor la care era supusă.

Arestat după ce şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar

Aşa a ajuns la domiciliul tatălui socru care l-a luat la rost pentru comportamentul său faţă de fiica lui. Acesta nu a suportat morala ţinută de rudă. a pus mâna pe un ţăruş cu care l-a lovit pe socru în dreptul capului, provocându-i răni destul de grave.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, de unde a fost transferată la o unitate medicală din municipiul Iaşi.

Arestat după ce a violat o bătrână de 75 de ani

„Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat faptul că Nicolae N. are nevoie de 40-45 zile de îngrijiri medicale, iar leziunile produse i-au pus în primejdie viaţa, fapt pentru care pe numele lui Viorel B. a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite