Arestat după ce şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi indivizi care au omorât din bătaie un bărbat au fost reţinuţi
Cei doi indivizi care au omorât din bătaie un bărbat au fost reţinuţi

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea vasluiană, Schineni, a fost arestat preventiv, ieri, de Tribunalul Vaslui, el fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Potrivit anchetei poliţiştilor de la serviciul de Investigaţii Criminale, fapta s-a petrecut pe data de 17 martie, într-un bar din oraşul murgeni.

Agresorul, împreună cu un consătean mai tânăr cu patru ani, au mers împreună la băut, iar în incninta localului între cei doi a apărut un conflict. Au început să se certe, să se înjure, moment în care gestionara i-a dat afară.

Peste doar câteva minute, pe o uliţă din apropierea barului, agresorul a început să îşi bată tovarăşul de pahar cu pumnii şi picioarele, victima fiind transportată la Spitalulu Municipal de Urgenţă din Bârlad unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Pe 30 martie, medicii bârlădeni au anunţat decesul, iar din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat faptul că leziunile comise de bărbatul de 31 de ani au provocat decesul victimei.

Vasluian arestat pentru că a şantajat trei fete cu difuzarea unor filmuleţe compromiţătoare

„Împotriva lui T.Ciprian a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar ieri suspectul a fost prezentat la Tribunalul Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. În acest caz se continuă cercetările pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 5 la 15 ani.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite