Arestat după ce a violat o bătrână de 75 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)
Tânărul a fost arestat preventiv (Arhivă)

Un tânăr, de 21 ani, din localitatea vasluiană, Micleşti, este cercetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu.

Potrivit oamenilor legii, tânărul a pătruns acum două nopţi în locuinţa unei bătrâne din sat pe care a ameninţat-o  că o va omorâ dacă nu îl va asculta. Fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a dezbrăcat-o pe femeie şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

A doua zi dimineaţă, bătrâna s-a prezentat la postul de poliţie din comună şi a sesizat fapta, iar oemnii legii l-au găsit pe tânăr la domiciliul părinţilor săi.

„Suspectul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, iar ieri a fost prezentat în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.  Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pentru o perioadă de 29 zile, acesta fiind condus la arestul inspectoratului", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite