Primarul Vasluiului, nemulţumit de stadiul lucrărilor din centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma nenumăratelor plângeri şi sesizări primite de la cetăţeni, primarul Vasluiului, Vasile Pavăl, a mers personal să vadă cum decurc lucrările de modernizare în centrul oraşului.

Edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ a venit între munictorii care se ocupă de modernizarea Pieţei Civice a oraşului încă de la primele ore ale dimineţii.

Deşi se lucrează de zor, Vasile Pavăl s-a arătat, totuşi, nemulţumit de stadiul în care se află lucrările şi i-a cerut administratorului firmei o întâlnire.


La vederea primarului toţi muncitorii îşi găsiseră de treabă

„Nu pot spune că nu îmi place ce văd, dar se poate şi mai bine. Pornirea a fost grea aici, în centrul oraşului. Aş vrea să se mişte un pic mai repede, deoarece ne-am propus să terminăm Piaţa Civică până pe 30 mai, iar în ritmul ăsta nu vor termina", ne-a declarat primarul Pavăl.

image

Centrul Vasluiului, transformat în șantier

S-a dat startul la lucrările de modernizare ale Vasluiului

Harta craterelor de primăvară din Vaslui. Vezi aici care sunt străzile pline de gropi din oraş FOTO

Nemulţumirea edilului vine şi pe fondul nenumăratelor sesizări şi plângeri primite la Primărie. Foarte mulţi vasluieni s-au plâns că centrul oraşului a fost închis din cauza lucrărilor, dar că muncitorii trag chiulul, au prea multe pauze de mese, iar o parte dintre ei chiar beau alcool în timpul programului.

Vasluiul, transformat în şantier

Încă din primăvara anului trecut, municipiul Vaslui a intrat într-un proces de schimbare la faţă, graţie unui proiect care face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU). Lucrările de asfaltare a municipiului reședință de județ au fost câștigate de firma binecunoscutului om de afaceri din Murgeni, Emil Savin.

PIDU este compus din 5 proiecte, toate finanțate cu bani europeni și care prevăd asfaltarea străzii Ștefan cel Mare, dar și a altor 14 străzi, reabilitarea zonei pietonale centrale și a iluminatului arhitectural, reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii de transport public prin crearea unui terminal intermodal, crearea unor centre de zi prin modernizarea punctelor termice Gară 2 și Ștefan cel Mare și amplasarea unor camere de supraveghere pe principala stradă a orașului și amenajarea unui centru de supraveghere.

Contractul de finanțare are o valoare totală de aproape 25 de milioane de euro.

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite