Anchetă la Liceul Agricol din Huşi după dezmăţul filmat în internat: mai mulţi elevi riscă să fie daţi afară (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liceeni s-au filmat în timp ce îşi făcea de cap chiar în unitatea în care sunt cazaţi. În imaginile postate pe internet elevii cazaţi la internatul Liceului Agricol fumează, îşi bat colegii şi sfidează profesorii.

Conducerea Liceului Agricol „Dimitrie Cantemir“ din Huşi a demarat astăzi o anchetă în urma publicării pe adevarul.ro a mai multor clipuleţe în care liceenii cazaţi în căminul unităţii de învăţământ îşi fac de cap. Potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean în imaginile respective nu apare niciun elev de la Seminarul Teologic din Huşi, instituţiei care îşi cazează elevii tot la căminul de la „Dimitrie Cantemir“.

VEZI AICI FILMULEŢELE ÎN CARE ELEVII HUŞENI ÎŞI FAC DE CAP

image
image

„Noi am propus eliminarea din internat şi scăderea notei la purtare a unora dintre cei care apar în videoclipuri. Nu toţi care apar în imagini sunt vinovaţi, de aceea ancheta va mai dura. Trebuie să urmărim toţi paşii legalii, să informăm părinţii, după care vom face publice sancţiunile pe care le vor primi elevii", ne-a spus Teodor Botezatu, directorul liceului huşean.

image

În internatul Liceului Agricol din Huşi sunt cazaţi şi elevii Seminarului Teologic din Huşi. Conducerea acestei unităţi susţine însă că şcolarii lor nu se pretează la astfel de gesturi şi că niciunul dintre cei care apar în filmuleţele de pe internet nu este seminarist.

„Elevii noştri au o altă conduită, încercăm să-i educăm altfel pentru a nu fi puşi în astfel de ipostaze. E păcat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, a fost un incident care nu a mai avut loc vreodată în cadrul unităţii noastre", ne-a spus Andrei Zăgan, directorul Seminarului Teologic din Huşi

Citeste şi:

Află aici cum un elev cazat la căminul huşean a fost înjunghiat de un coleg de cameră

Vezi aici declaraţia seminaristului care şi-a ajunghiat colegul

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite