VIDEO/ Imagini de la internatul din Huşi, locul în care un viitor preot a fost înjunghiat. Elevii fumează, se bat şi îşi bat joc de profesori!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadrele didactice şi pedagogii care se ocupă de şcolarii cazaţi la internatul Liceului Agricol „Dimitrie Cantemir" par să-i fi pierdut pe elevi de sub control.

Pe internet sunt postate mai multe filmuleţe în care protagonişti sunt liceenii cazaţi la internatul huşean. În cele mai multe dintre acestea, tinerii sunt surprinşi în ipostaze inadecvate. Imaginile demonstrează că disciplina nu este una dintre regulile pe care pedagogii o impun elevilor cazaţi.

Într-unul dintre filmuleţe, mai mulţi elevi din internat îşi bat joc de un coleg de cămin, acesta, de frică, fugind pe holurile unităţii. În acelaşi material, mai apare un elev care fumează nestingherit în baia internatului.

Într-o altă filmare, intitulată „caminul din husi prostu clasei", mai mulţi elevi se hârjonesc şi arată scene obscene, chiar de faţă cu profesorul. În videoclip se vede cum cadrul didactic îşi ia catalogul şi părăseşte clasa, fără să fie băgat nici într-o seamă de liceeni care continuă apoi să-şi facă de cap.

Timpul liber din internat este folosit de elevi pentru a se lua la trântă, mai multe filmări în care aceştia simulează violenţa fiind de asemenea încarcate pe Internet

La internatul huşean, un elev de 19 ani, elev la „Teologie" a fost înjunghiat duminică seară în urma unui conflict cu un adolescent de 16 ani, de asemenea, viitor preot.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite