Ambulanţa furată şi distrusă de doi tineri din Bârlad va fi reparată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ambulanţa furată în noaptea de 24 spre 25 august de doi tineri teribilişti din Bârlad, care au distrus-o în totalitate în urma unui accident, va fi reparată de firma de asigurări.

Potrivit conducerii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui, firma de asigurări a decis să suporte toate cheltuielile legate de reparaţia autosanitarei, în ciuda faptului că, iniţial, această variantă nu a fost agreată, deoarece şoferul lăsase cheile în contact în momentul în care cei doi tineri au furat-o.

Un tânăr a murit după ce s-a răsturant în șant cu Ambulanța pe care o furase VIDEO

Legislaţia în vigoare referitoare la maşinile de intervenţie nu prevede ca nicăieri că cel care conduce o astfel de maşină nu are voie să nu lase cheile în contact, iar firma de asigurări a luat în considerare acordarea daunelor.

El este tânărul care a murit după ce a furat ambulanţa din Bârlad

„Deocamdată, dosarul este în desfăşurare şi urmează să se stabilească modul în care se vor face reparaţiile. Singura chestie pe care am cerut-o e să nu o dea ca daună totală, ca să putem folosi maşina. Am ales calea cea mai avantajoasă, pentru că aparatura împrăştiată pe câmp este funcţională şi, după ce vor repara ambulanţa, o vom putea folosi", a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui.

SAJ Vaslui nu va fi despăgubit după ce o ambulanţa din Bârlad a fost furată şi distrusă de doi tineri

Vă reamintim că ambulanţa din Staţia Bârlad a SAJ a fost distrusă complet într-un accident după ce a fost furată de Ionuţ Bularca (18 ani) şi George Cărbărău (21 de ani), ambii din Bârlad, în noaptea de 24 spre 25 august.

În urma accidentului, tânărul de 21 de ani a murit pe loc, iar celălat a ajuns la spital.

Tupeu fără margini pentru tânărul care a furat ambulanţa şi şi-a omorât un prieten! VIDEO ATENŢIE, LIMBAJ OBSCEN!

Intră pe vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite