Tulcea: Rudele fetiţei omorâte de propriul tată se pregătesc să o conducă pe ultimul drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un coşciug mic stă trupul neînsufleţit al Rebecăi, fetiţa de numai doi ani şi jumătate care a căzut pradă geloziei disperate a tatălui ei. În centrul satului Slava Rusă rude, vecini, prieteni, curioşi s-au adunat pentru a o conduce pe ultimul drum pe copila omorâtă joi noaptea de tatăl ei.


În curând va începe slujba de înmormântare pentru Rebeca Nicoleta Mladinţov, fiica soţilor Laurenţiu şi Crina. Fetiţa a fost spânzurată în noaptea de joi spre vineri de către tatăl ei.

SMS macabru trimis de tulceanul criminal: „Ţi-am spânzurat copilul, acum mă omor şi eu!“
Caz şocant într-un sat de lipoveni din Tulcea: Şi-a ucis bebeluşul, după care s-a spânzurat! (FOTO)

„Aseară le-am văzut coşciugele în faţa porţii, când îi duceau în casă. Este îngrozitor să vezi un coşciug atât de mic... “, spune un localnic din sat.
Laurenţiu era lipovean (de rit vechi), iar soţia sa, Crina era româncă. Cei doi s-au căsătorit la români, acolo unde au şi botezat fetiţa. Astfel, înmormântarea se va face la biserica românească din satul Slava Rusă. Pentru Rebeca se face slujbă, pe când Laurenţiu nu va avea dreptul de a i se citi înainte de a ajunge la groapă. Sinuciderea este un păcat îngrozitor, iar în satul Slava Rusă atât ruşii lipoveni, cât şi  românii respectă aceste reguli bisericeşti: sinucigaţii sunt înmormântaţi fără preot, fără cruce şi la marginea cimitirului. Asta înseamnă că tatăl criminal şi fiica lui nu vor fi înmormântaţi unul lângă altul.

Tragedia de la Slava Rusă: bunicii o jelesc pe fetiţa ucisă de tatăl ei

Mama fetiţei, Crina, nu a reuşit să ajungă în ţară, iar lumea din sat spune că nici nu o să vină. „Pe de o parte, e mai bine aşa, că stea acolo. Oamenii dau vina pe ea, şi cine ştie ce tărăboi mai iese dacă vine acasă...“, spune un vecin al familiei Mladinţov.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite