UPDATE Caz şocant într-un sat de lipoveni din Tulcea: Şi-a ucis bebeluşul, după care s-a spânzurat! (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperirea a fost făcută la ora 13.00  în satul tulcean Slava Rusă. Bărbatul, Laurenţiu Mladinţov (31 de ani), poreclit Galop, locuia cu fetița, iar nevasta sa era plecată din ţară, la muncă încă din toamna 2010. Ar fi trebuit să îl cheme la ea, dar asta nu s-a mai întâmplat.

UPDATE 19.40. În urmă cu zece minute cadavrele celor doi au fost aduse la Morga din Tulcea. În cursul zilei de mâine se va efectua necropsia care va stabili cu precizie care a fost ora şi cauza decesului celor doi.

UPDATE ora 18.50.
„Este vorba despre un omor altruist“ spune doctorul Mihai Tatu, şeful secţiei de psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe Tulcea.
„Bărbatul a făcut o depresie severă după ce soţia l-a anunţat de destrămarea familiei. Ca să nu sufere copilul, a considerat el, a luat decizia să-l omoare, după care sinuciderea a rezolvat problema lui. Probabil şi greutăţile legate de viaţa socială l-au determinat la aceste gesturi regretabile “ mai spune doctorul Tatu, care precizează că astfel de cazuri pot fi greu anticipate, autorii fiind deobicei perfect sănătoşi mental, până când anumite greutăţi majore îi fac să clacheze.


Cadavrul tatălui a fost adus la morgă

image

UPDATE ora 17.45. Procurorul de caz, Gheorghe Popovici, spune că în jurul orei 13.00 au fost sesizaţi de către Poliţie şi Serviciul Investigaţii Criminale cu privire la faptul că au fost găsite două cadavre într-o locuinţă din Slava Rusă. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani şi o fetiţă de doi ani şi jumătate, ambii decedaţi prin spânzurare. Acum se aşteaptă maşina de la Medicina Legală pentru a prelua cadavrele şi a le transporta la Tulcea, unde se va efectua necropsia. Nu se poate spune cu certitudine la momentul de faţă dacă cei doi au decedat în cursul zilei de astăzi.

Un italian şi-a înjunghiat concubina şi s-a aruncat de la etaj cu copilul în braţe


UPDATE ora 17.40.
Vecinii bărbatului spun că soţia lui Crina, i-a trimis zilele trecute un sms în care îi spunea că ea s-a măritat în afara ţării. Disperat, bărbatul a dus fetiţa, Rebeca, la mama Crinei, care locuieşte în Fântâna Mare, iar mama soacră a adus fetiţa înapoi. Laurenţiu este născut şi crescut în Slava Rusă. Tatăl lui este decedat de mai mulţi ani, iar mama lui s-a recăsătorit.

Motivul gestului şocant al italianului care s-a aruncat de la etaj cu fiul în braţe: apa plată!

UPDATE ora 17.30
Martorii din satul Slava Rusă, acolo unde a fost comisă oribila crimă, au spus că tatăl şi-a sunat soţia înainte de a recurge la teribilul gest. El ar fi ameninţat-o că dacă nu revine acasă o va ucide pe fiica lor, în vârstă de doi ani. Astăzi bărbatul şi-a pus în practică teribila ameninţare. Vecinii săi au afirmat că tatăl a spânzurat-o pe fetiţă iar apoi şi-a pus ştreangul de gât.

UPDATE ora 17.00 Bărbatul era supărat că soţia sa, Crina,  a plecat în Spania împreună cu o altă fată din sat şi a lăsat copilul acasă.
Din spusele localnicilor, bărbatul, pe nume Laurenţiu, de circa 30 de ani, lucra cu ziua prin sat, era linştit şi nu a dat niciodată semne că avea astfel de probleme. Acesta şi-a omorât fetiţa şi apoi s-a spânzurat, dar nu înainte de a ameninţa că dacă nu vine nevasta sa acasă îşi omoară copilul. La faţa locului a venit procurorul criminalist Gheorghe Popovici, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, care a preluat ancheta.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite