Tragedia de la Slava Rusă: bunicii o jelesc pe fetiţa ucisă de tatăl ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nenorocirea a lovit o familie din comunitatea de lipoveni din localitatea tulceană Slava Rusă: supărat că soţia vrea să-şi refacă viaţa în Spania, Laurenţiu Mladinţov (32 de ani) a spânzurat-o pe fiica lor de doi ani, Rebeca Nicoleta, iar apoi şi-a pus ştreangul de gât.

Mama lui Laurenţiu, Parascovia Anisim, este doborâtă de durere: şi-a pierdut fiul, dar şi nepoţica pe care o iubea ca pe lumina ochilor. Ea este cea care i-a găsit, în magazia din spatele casei. „Cu o seară înainte venisem să le spăl nişte haine. Am rămas peste noapte. De obicei dormeam în altă cameră dar m-a oprit Rebeca. Mi-a zis:«Bunico, mă pui pe mână să dorm?» şi a dormit lipită de mine toată noaptea“, a povestit femeia printre lacrimi.

image

Parascovia Anisim îşi plânge nepoţica

Mama spune că Laurenţiu s-a certat toată noaptea la telefon cu Crina Mladinţov (22 de ani), plecată la muncă în Spania. Femeia a plecat ieri dimineaţă, însă a revenit în jurul 12.00 cu mâncare pentru fiul şi nepoata sa. „Uşile din faţă erau încuiate. Am descuiat magazia şi am văzut pantalonii pe jos fără curea. Atunci m-am gândit «ăsta s-a spânzurat». Fetiţa era spânzurată în spatele meu, iar el şi-a pus ştreangul de gât în pod“, povesteşte bunica.

„Până şi eu îl acuz pe fratele meu şi îl condamn. A vrut să se omoare, dar nu trebuia să ia cu el fetiţa. Nu pot să îmi imaginez de ce a făcut asta. Era un înger de copil bun“, a spus Roman Mladinţov, fratele criminalului.

SMS macabru trimis de tulceanul criminal: „Ţi-am spânzurat copilul, acum mă omor şi eu!“

Caz şocant într-un sat de lipoveni din Tulcea: Şi-a ucis bebeluşul, după care s-a spânzurat!

Rudele o acuză pe Crina pentru tragedie. Corpurile neînsuflaţite urmează să fie ridicate în cursul zilei de astăzi de la Morga din Tulcea şi aduse în satul natal pentru a fi înhumate.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite