Poliţistul beat care a fugit de la locul accidentului a vrut concediu, dar n-a primit! Vezi aici ce face Uzum la birou!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anatolie Uzum (36 de ani) a încercat să plece într-un concediu de odihnă după imensul scandal lansat la începutul acestei săptămâni. Şeful lui a refuzat să aprobe, astfel că poliţistul vine la program în fiecare dimineaţă şi îşi aşteptă cercetarea disciplinară.

Până ce ancheta internă nu va stabili cu precizie care este situaţia lui profesională acesta va veni în fiecare zi la muncă şi va lucra ca poliţist în continuare. Dar cu anumite limite:
„Eu recunosc că i-am cerut să îşi dea demisia. Nu a vrut, este alegerea lui. După aceea a venit şi a solicitat concediu de odihnă. Dar nu era pe programare, aşa că nu i-am aprobat. Păi ce facem aici? Să vină la muncă! Până nu se stabileşte exact situaţia lui în acest loc de muncă nimeni nu îi poate interzice dreptul de a profesa“, spune Ştefan Leonte, şeful Poliţiei Deltei.

Un poliţist beat a lovit două persoane pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului!

Agentul are, însă, interdicţie în misiunile antibraconaj şi face muncă de birou, cercetare de la sediu. Acum, de exemplu, a fost chemat până la Parchet pentru a mai da câteva informaţii legate de ceea ce s-a întâmplat în acest weekend.
Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 4.00, Anatolie Uzum, agent la Poliţia Deltei, a lovit cu maşina două persoane, soţ şi soţie, după care a fugit de la locul accidentului. Înainte de a se duce acasă, însă, a intrat cu maşina într-un stâlp, probabil pentru a ascunde urmele accidentului. A fost trezit dimineaţă de colegii lui, care au verificat dacă a consumat alcool: alcoolemie 0.50 la câteva ore după accident.

Tulcea: A lovit cu maşina un copil de 4 ani şi a părăsit locul accidentului. Vezi aici ce trebuie să faci în cazul unui accident cu victime!
Tulcea: A omorât un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite