UPDATE Tulcea: A omorât un bărbat şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

MIhai Conţolencu (39 de ani) din Băltenii de Jos l-a accidentat mortal pe Gheorghe Bătrânac (50 de ani) din Niculiţel, după care a decis să scape de răspundere: şi-a aruncat maşina în Dunăre

Tânărul de 39 de ani, aflat la volanul unui Opel, l-a lovit mortal pe bărbatul din Niculiţel. Se întâmpla în ajunul Crăciunului: în jurul orei 19.00, pe DJ 222C, pe acostamentul părtii carosabile, a fost găsit căzut un bărbat în vârstă de 50 ani, din localitatea Niculitel, victima unui posibil accident rutier. Cel în cauză a fost transportat de urgenţă la spital, în stare de inconştienţă, dar a decedat.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat ca victima se deplasa pe partea carosabilă atunci când a fost lovită de un autovehicul. De asemenea, în urma cercetării la faţa locului au fost găsite mijloace materiale de probă, care indicau faptul că bărbatul a fost lovit de un autoturism marca Opel.

Bărbatul decedat nu avea familie

Victima se numeşte Gheorghe Bătrânac (50 de ani) şi este din Niculiţel. Nu avea familie şi venea rar pe la casa lui din sat. „El este din satul nostru, şi părinţii şi bunicii sunt de aici. Are aici o casă bătrânească, dar nu prea venea aici, mai mult stătea pe la Tulcea“, spune viceprimarul localităţii, Gheorghe Iorga. Nu avea ocupaţie şi îşi ducea traiul de pe o zi pe alta lucrând pe la diverse gospodării.
Pe data de 23 ianaurie a fost identificat autorul acestui accident. Băiatul este recidivist şi şi-a petrecut o bună parte din viaţă după gratii. A avut şi un dosar pentru ultraj la poliţist.

A fugit de la locul accidentului şi a scăpat de maşină

După ce a părăsit locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare, C. Mihai s-a deplasat în judeţul Constanţa unde, cu ajutorul unor complici, a scufundat autovehiculul în canalul Dunăre Marea Neagră, în zona localităţii Ovidiu.



       

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite