UPDATE Un poliţist beat a lovit două persoane pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În noaptea de 3 spre 4 iunie 2011 prin Apelul de Urgenţă 112 a fost anunţat un accident rutier cu două victime: două persoane au fost lovite de o Dacia pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea. Şoferul, Anatolie Uzum, poliţist, a părăsit locul accidentului imediat după lovirea victimelor.

UPDATE: Bărbatul era angajat la Poliţia Deltei. Şeful lui direct a făcut deja referat pentru propunerea de a-l destitui. „El refuză să îşi dea demisia, eu am făcut propunere de destituire. Oamenii aceştia ne strică imaginea“, spune Ştefan Leonte, şeful Poliţiei Deltei.

Tulcea: A omorât un bărbat şi a fugit de la locul accidentului
A lovit cu maşina un copil de 4 ani şi a părăsit locul accidentului. Vezi aici ce trebuie să faci în cazul unui accident cu victime!

În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat conducătorul auto la câteva ore după accident la domiciliu, acesta fiind Uzum Anatolie de 36 ani din Tulcea. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto poseda permis de conducere.

Poliţistul beat care a fugit de la locul accidentului a vrut concediu, dar n-a primit! Vezi aici ce face Uzum la birou!

   


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite