GALERIE FOTO Hogea renunţă la oamenii lui: Ce directori vor fi sacrificaţi pentru majoritatea PDL din Consiliul Local

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Hogea a obţinut majoritatea în Consiliul Local
Constantin Hogea a obţinut majoritatea în Consiliul Local

Luni dimineaţă, legislativul local a avut parte de o schimbare majoră pe mandatul 2012 – 2016: majoritatea stabilită în iunie (USL şi PP-DD) s-a schimbat, în sensul că PP-DD a decis să colaboreze cu PDL-ul lui Constantin Hogea. Dar nu pe gratis.

Conform informaţiilor pe surse deţinute de ziaruldetulcea.ro, primarul Hogea a trebuit să renunţe la directori pe care i-a avut alături de câţiva ani pentru a obţine această majoritate. Iată cine sunt directorii puşi de democrat – liberali şi care vor fi înlocuiţi de oamenii lui Dan Diaconescu în teritoriu: Rodica Pascale (director Agropieţe), Daniel Pohariu (director al Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului) şi Vladimir Şopov (director al Societăţii de Transport Public). În locul celor trei vor veni oameni aleşi de PP-DD, iar la Societatea de Servicii Publice, acolo unde Cezar Jipa este şef, PP-DD va avea un director adjunct. Citeşte mai multe amănunte pe ziaruldetulcea.ro.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Amintim faptul că în acest mandat, în urma votului exprimat de locuitorii municipiului, legislativul local este format din trei consilieri PP-DD, nouă consilieri PDL şi nouă consilieri USL. În şedinţa din iunie, cei trei consilieri ai PP-DD au decis să se alieze cu USL, iar în iulie aceştia au schimbat barca, formând majoritate cu PDL. În baza acestei noi majorităţi, viceprimari sunt Ovidiu Ghionu (PP-DD) şi Stere Şacu (PDL). Daniel Drăniceanu (USL), fost viceprimar, a pierdut postul atunci când formaţiunea politică pe care o reprezintă a pierdut majoritatea în Consiliul Local.
GALERIE FOTO Lovitură de teatru în Consiliul Local: S-a schimbat majoritatea
FOTO Un cunoscut om de afaceri tulcean este noul viceprimar al municipiului. Iată despre cine este vorba!

Rodica Pascale (sursa: Obiectiv Tulcea)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite