GALERIE FOTO Lovitură de teatru în Consiliul Local: S-a schimbat majoritatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Social Liberală a simţit azi primul semn al „trădării“ PP-DD: la şedinţa convocată pentru ora 10.00 de către reprezentanţii  USL şi PP-DD nu s-au prezentat oamenii lui Diaconescu. Pentru că nu a fost întrunit cvorumul, şedinţa de azi dimineaţă nu a mai avut loc.

O oră mai târziu, mai exact la ora 11.00, a avut loc şedinţa care continua seria schimbărilor ce decurg din formarea unei noi majorităţi în Consiliul Local.
Astfel , după şedinţa ce nu a putut fi ţinută din  lipsă de cvorum, primarul municipiului, Constantin Hogea (PDL) a convocat o şedinţă de îndată, care a avut loc la ora 11.00, în sala 101 a primăriei Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Pe ordinea de zi: demisiile consilierilor PDL George Blejan şi Grigore Baboianu, respectiv validarea noilor mandate - Dumitru Vâlcu şi Valentina Radu, eliberarea din funcţie a viceprimarului USL Daniel Drăniceanu, înlocuirea lui cu cel propus de PDL, respectiv completarea comisiilor de specialitate cu noii consilieri.
Tot astăzi, în baza noii majorităţi din Consiliul Local (PDL şi PP-DD), preşedintele de şedinţă, Ion Nedelcu (USL) a decis să se retragă din această funcţie (stabilită pentru trei luni). În locul domniei sale, preşedinte de şedinţă a fost ales democrat – liberalul Cantemir Gafar.
Ce spune fostul viceprimar
„Sunt foarte bucuros că flacăra democraţiei a ajuns în mâinilor domnului primar“, a declarat Daniel Drăniceanu (acum consilier local din partea USL). Cei 9 consilieri au Uniunii Social Liberale au participat la şedinţă numai pentru validarea mandatelor noilor consilieri. Imediat după votul dat proiectului de hotărâre privind eliberarea din funcţie a viceprimarului Daniel Drăniceanu, aceştia au părăsit sala de şedinţe. Click AICI pentru a afla cine este noul viceprimar!
Amintim faptul că în urmă cu o lună PP-DD a decis să colaboreze cu USL pentru formarea unei majorităţi în Consiliul Local, iar în baza acestei alianţe viceprimari au fost aleşi Daniel Drăniceanu (USL) şi Ovidiu Ghionu (PP-DD).



Şedinţa de la ora 11.00
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite