FOTO Un cunoscut om de afaceri tulcean este noul viceprimar al municipiului. Iată despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cine se va ocupa de gospodărirea oraşului (foto arhivă)
Cine se va ocupa de gospodărirea oraşului (foto arhivă)

Este consilier la al treilea mandat şi face parte din Partidul Democrat - Liberal. A fost propunerea noii majorităţi şi a fost ales de 12 consilieri locali (9 din  partea PDL şi 3 din partea PP-DD). Noul viceprimar al municipiului este un cunoscut om de afaceri din Tulcea.

Şacu Stere (PDL) a fost votat astăzi viceprimar al municipiului, în locul lui Daniel Drăniceanu (USL) , eliberat din funcţie tot în şedinţa de astăzi. Astfel,  de acum încolo viceprimarii municipiului sunt Ovidiu Ghionu (PP-DD) şi Şacu Stere(PDL).


În şedinţa de astăzi, Şacu Stere a fost ales viceprimar

Consilier local, Şacu este un cunoscut om de afaceri din municipiu, fiind director general şi asociat în firma Nuşa SRL (depozite şi magazine de materiale de construcţii, respectiv o staţie de ditrubuţie a carburanţilor).
Facem precizarea că la votul privind stabilirea unui nou viceprimar (în locul lui Daniel Drăniceanu) cei nouă consilieri au USL au părăsit sala de şedinţe. Pentru că aveau cvorum, cei 12 consilieri ai puterii locale au votat în unanimitate singura propunere pentru postul de viceprimar.

Şacu Stere este noul viceprimar al municipiului Tulcea
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite