A fost prins șoferul care a părăsit locul accidentului mortal provocat vineri dimineață! FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurențiu Fadei (31 de ani) din Sarichioi a fost prins în această seară de către polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Bărbatul a recunoscut fapta.

Tânărul se afla la volanul mașinii personale, o Dacia 13010. În noaptea de joi spre vineri, Laurențiu conducea pe o străduță lăturalnică din Sarichioi. Din declarațiile date oamenilor legii, l-a văzut în ultima clipă pe Egor, bărbatul de 43 de ani care era întins pe stradă. Cel mai probabil s-a speriat și a părăsit locul accidentului.

Click pe poze pentru imagini de la locul accidentului!

A fost prins în această seară, în jurul orei 21.00. Băiatul a recunoscut în întregime faptele. „A și recunoscut, deci nu mai avem niciun dubiu. Oricum nu avea cum să scape, avea urme de sânge pe mașina pe care o conducea. Băiatul are permis de conducere, mașina este înmatriculată, nu avea astfel de probleme“, a declarat Gheorghe Camburu, șeful Poliției Rutiere din cadrul IPJ Tulcea.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Șoferul din Sarichioi va fi acum cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.
Amintim că vineri dimineață, pe o stradă din Sarichioi un localnic a găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 43 de ani din comună. Polițiștii au tras concluzia că este vorba despre un accident de mașină cu părăsirea locului faptei. După o zi de filtre și căutări, oamenii legii l-au depistat pe cel care se face vinovat de acest accident. 
Citește mai multe detalii despre acest accident:
A ucis un bărbat şi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii caută în tot judeţul maşina care a provocat evenimentul rutier!
Iată unde a avut loc accidentul mortal de la Sarichioi GALERIE FOTO
GALERIE FOTO Teoria localnicilor: Şoferul care a ucis un bărbat din Sarichioi şi a fugit de la locul accidentului este de la ei din sat!

image
Unchiul victimei
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite