A ucis un bărbat şi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii caută în tot judeţul maşina care a provocat evenimentul rutier!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filtre de poliţie la ieşirea din municipiu
Filtre de poliţie la ieşirea din municipiu

Tragedia s-a petrecut azi noapte în localitatea Sarichioi din judeţul Tulcea. Bărbatul care a fost victimă a accidentului rutier a fost găsit pe o stradă lăturalnică din Sarichioi în această dimineaţă.

UPDATE 13.00: La toate ieşirile din oraş şi din judeţ sunt acum filtre de poliţie. Până la acastă oră, însă, nu a fost găsită maşina care a provocat accidentul. Poliţiştii opresc în trafic absolut orice maşină care are avarii. Nu deţin încă informaţii legate de numărul, culoare sau marca maşinii care l-a ucis pe bărbatul din Sarichioi.

UPDATE 12.00: Din câte spun oamenii legii, bărbatul nu a putut fi identificat: zăcea într-o baltă de sânge, iar faţa îi era de nerecunoscut. Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la morga din Tulcea pentru stabilirea cauzei decesului, dar şi pentru identificare.
Mai multe forţe de ordine sunt acum în teren (în Sarichioi, dar şi în satele alăturate) pentru a depista maşina care ar fi provocat accidentul rutier de azi noapte. Nimeni nu a văzut accidentul, astfel că nu există informaţii legate de numărul de înmatriculare sau tipul maşinii care a provocat acest accident mortal.

Din primele informaţii, şoferul care a provocat tragedia a fugit de la locul accidentului. La faţa locului au ajuns criminaliştii, care cercetează acum întreaga zonă pentru a găsi indicii.
Vom reveni cu amănunte!

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite